Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulka_21

mydlenie oczu... czy to ma sens...

Polecane posty

ja juz nie wiem co mam robic dlatego zwracam sie po porade do waz...:( pare tygodni temu poznalam chlopaka. kiedys on chcial moj numer telefonu ale wtedy ja nie bylam nim zainteresowana ale los jest przewrotny i teraz role sie odwrocily.. wiec zdobylam jego numer choc nie bylo latwo.. odwazylam sie tez na zrobienie pierwszego kroku i napisalam.. poczatkowo widzialam ze mu zalezy zeby sie spotkac ogolnie zauwazylam ze jest zadowolony z tego faktu ze sie odezwalam.. spotkalismy sie potym raz sam na sam a nastepnie widywalsmy sie tylko w gronie jego znajomych.. bo tak on chcial.. wiec ja ulegalam aby tylko moc byc przy nim.. staralam przez ten czas sie do niego zblizyc ale byl strasznie zamkniety w sobie...to nie bylo latwe.. ja jestem strasznie niecierpliwa osoba dlatego tez zaczelam pisac do niego sms przystawiajace go do muru.. i nigdy na takie sms nie otrzymalam odp.. wiec pewnego dnia juz nie wytrzymalam i postanowilam wszystko rozstrzygnac.. napisalam mu zeby mi powiedzial wreszcie o co w tym wszystkim chodzi bo ja juz nic nie rozumiem.. napisalam tez zeby mi napisal czy chce ze mna utrzymywac kontakt.. bo to jest moj ostatni sms jesli mi nie odp... no i nie odpisal.. a ja umieram z tesknoty nie moge tego zniesc ze on milczy co ja mam zrobic?? zeby moglo byc znow tak jak przed sms:((

> co ja mam zrobic? Ponieść konsekwencje tego, że nieumiejętnie rozegrałaś całą sprawę. Przykre, ale raczej nieuniknione.

Gość taka właśnie porada
takie jesteście wy kobiety...

Gość Anioł - stróż
kulka_21 Zacznij przy nim flirtować z innym chłopakiem. Bardzo szybko będziesz miała odpowiedź. A na pewno dowiesz się co do ciebie czuje.

Gość taka właśnie porada
hehe, ja proponuje byś zobaczyła go z kimś innyym wtedy dopiero będziesz mieć problem.... :)

Gość taka właśnie porada
ale jedno się potwierdza jak kobieta chcę to zrobi wszystko by nawiązać kontakt

Gość asdasdasdfffffffffffffffffffff
ehh rozumiem XXI wiek jest, ale pewne sprawy sie załatwia twarzą w twarz ( i wtedy bys znala odpowiedz natychmiast, albo przynajmniej pierwsza reakcje)

Gość tre345
odpusc, nie odpisuje tzn ze nie ma ochoty. nachalnych dziewczyn sie unika

Gość tez bym nie odpisala
na jego miejscu ;) Nie lubie desperatow/ek