Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kavi

Sylwester w górach

Polecane posty

Kto wie jakim cudem mozna zdobyc pokoj w gorach na sylwestra, na mniej niz 6 noclegow??? nie moge sobie pozwolic na 6 nocy... nawet w najdrozszych hotelach nie ma miejsca.. a przeciez dopiero pazdziernik?? czy ci ludzie powariowali? skad ja mam rok wczesniej wiedziec co bede miala ochote robic za rok? a w niektorych miejscach juz od maja podobno zarezerwowane echhhhhhhhhh

Gość takkkkkk
kurde nei musi byc w gorach... ale gdzie jak nie w gorach??? tam najlepiej: dobry klimat do picia;)

owszem ale dla odmiany chcemy ze znjomymi w gory no ilez mozna pod wiaduktem / lub na podziwiac ognie w sylwestra? zreszta u nikogo nie ma odpowiedniego lokalu do 3 dniowej niekonczacej sie imprezy wiec.. gory

Gość no właśnie może
zna ktoś adres jakiejś strony gdzie są całe domki do wynajecia na sylwestra? żeby taki domek miał ze 20 miejsć noclegowych i żeby można było zrobić w nim sobie impreze. żeby nie było tam właścicieli tego domku...

Gość czy nikt z was
nie idzie nigdzie na sylwestra? no poleccie cos... pewnie spedzacie go na forum...

Gość no to chyba sie
obudziles z reka w przyslowiowym nocniku, czlowieku sylwek z a poltora miesiaca...widze znikome szanse na znalezienie czegos, a juz na mniej nic szesc nocy... my sylwka rezerwujemy w sierpniu, wrzesien to juz ostatecznosc..kazdy kto jezdzi w gory o tym wie... bylo myslec wczesniej, dla odmiany:]

Gość no to chyba sie
tak ja znam, ale te ktore znam sa zajete...

Gość wiesniara111
www.spanie.pl to najlepsza strona i z niej zawsze korzystam.zajrzyj moze jeszcze cos znajdziesz

Gość wiesniara111
www.spanie.pl

Gość wiesniara111
znalalzles?

On nie szuka noclegu,on szuka miejsca na 3 dniową balangę.:) Ale,teraz..........?Wątpię,żeby znalazł.I jeszcze pewnie chce w Tatrach....... ♥♪♫

no właśnie może zna ktoś adres jakiejś strony gdzie są całe domki do wynajecia na sylwestra? żeby taki domek miał ze 20 miejsć noclegowych i żeby można było zrobić w nim sobie impreze. żeby nie było tam właścicieli tego domku... napisał/ła.Ty chyba śnisz? ♥♪♫

No,niedługo,a cuda będą się zdarzać.Przecież do władzy doszedł Tusk-cudotwórca.:D :D :D A nad morzem,na plaży,Sylwester nie pasuje.......:D :D :D ♥♪♫

ja tez sie zast nad sylwestrem ale chyba wybiore jakis cieply kraj.Bo bym musial kupic odziez w gory i mi wyszlo 2000zl na osobe za sama odziez.

ja jeżdże w góry od trzecha lat, teraz będzie czwarty sezon mówisz o stroju narciarskim?? jesli tak i jesli dopiero zaczynancie to proponuje zakupic cos uzywanego...wtedy stroje wychodzaą duzo taniej, a w następnym roku trochę wczesniej zaplanowac taki wyjazd.. wtedy jest i szansa na dobra miejscówkę i na dobry tańszy sprzęt..:] ja na szczęście licze sie z ksoztami pobytowymi tylko:] pozdrawiam:]

Ale czy koniecznie musi być w Hotelu??!! Jest dużo prywatnych pensionatów i kwater gdzie taki Sylwester się organizuje.

Ja NP Sylwestra będę spędzał w Termach Rzymskich. Nie potrzebny mi garnitur fryzura. A Panie zaostrzedzą na sukni makijażu i fryzjerze.

Gość gość
no pojobalo ludzi ja tez ta wczesnie nie rezerwuje bo nawet nie wiem czy dozyje :D ale zawsze cos tam wyszukam na ostatnia chwile albo jade w cholere w ciemno :)