Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmb

Prezerwatywy z rossmanna, czy kupowaliscie moze ?

Polecane posty

Gość mbmb

Interesuje mnie, czy nie byly jakies wadliwe jak te z marketow, kioskow, o ktorych sie mowi, ze sa specjalnie przebijane.

swego czasu uzywałam i nie zawiodłam sie te extra safe sa naprawde fajne a jak się trafi na promocje to mozna było kupic w lepszej cenie z niz w aptekach ...

Gość mbmb
Nie mialam na mysli tylko opakowania... Widzialam tam rozne rodzaje Durexow, ale nie zdecydowalam sie na kupienie. Rzeczywiscie apteka bedzie chyba bezpieczniejsza... Dzieki

Gość
kupowałam wiele razy Durexy w rossmanie i były OK, nigdy nic nie pękło :classic_cool:

Gość
właśnie też kupowałam Extra Safe, bo mają dużą średnicę :classic_cool:

do takich prezerwatyw na półkach rossman ma naprawde kazdy dostep i nawet dla glupiego zartu duzo nie trzeba zeby przebic opakowanie:O

Gość mbmb
Niestety tak, a poza tym nie wiadomo jacy zartownisie tam pracuja...

Gość nie siejcie paniki z tym przeb
ijaniem...legendarne panie w kiosku z igłą to bezsens jeśli ktoś przebije opakowanie z prezerwatywą to każdy natychmiast to zauważy przed użyciem wyjmijcie tą folię z kondomem i ściśnijcie ją w palcach - uchodzi z niej powietrze i płyn w którym jest zanurzona prezerwatywa? Nie - to opakowanie NIE JEST uszkodzone!!!!!! co innego warunki przechowywania (narażenie na ciepło, światło itd. )- te są najlepsze w aptece i dlatego tam warto kupować prezerwatywy - a nie dlatego że ktoś je przebija szpilką - sorry ale trzeba być debilem żeby nie zauważyć efektów takich "żartów"

Gość
pudełeczka z Durexami są zafoliowane... kto by sie bawił w ponowne pakowanie? nawet się nie da chyba zdjąć tej folii nie uszkadzając jej. wsadźcie to przebijanie między bajki

ja tez tak mysle - zreszta - kazde opakowanie się sprawdza przed uzycie - tak jak to pisała \" nie siejcie paniki z tym przeb \" kazdy ma wybor czy kupowac w rossanie czy w aptece - ja sie nie zawiodlam jezeli ktos ma watpliwosci to do apteki marsz a tam wypytywanie się czy to takie czy inne - to czasem wkurza - bo kolejka się czasem pietrzy a my nie mozemy spokojnie dokonac wlaściwego wyboru ...