Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salchicha

Pomocy,nowe buty zrobily mi masakre ze stopami!

Polecane posty

zawsze mnie nowe butble same mi pekly i obcieraja,ale tym razem strasznie,bable same pekly no i saczy sie caly czas a jak sie kapie to strasznie szczypie,czy znacie jakies sposoby zeby sobie podleczyc stopy,najlepiej by bylo w klapkach chodzic ale za zimno a inne buty nie moge za bardzo zakladac bo nawet przez plastry obciera i strasznie boli,moze czyms posmarowac albo co?

mam ten sam problem :( zawsze ale to zawsze każde buty mnie obcierają tak, że mam rany 😭nieważne czy to buty na obcasie, czy kozaki, czy sportowe czy klapki a nawet kapcie :o mam stopy całe w bliznach - po każdych butach jest ślad :p ja zawsze jak mnie buty obetrą, nie zakładam ich przez następne kilka dni (czasem nawet już nigdy :D - mam kilka takich par :( ) i nosze wtedy buty, które mnie już nie obcierają a w tym czasie ranki na stopkach smaruję Sudocremem - doskonale koi i przyspiesza gojenie , ewentualnie Alantanem

dziekuje! te masci kupie w aptece tak? Ja myslalam ze tylko ja mam takie okropne stopy,mama mi powiedziala ze jestem chyba tylko stworzona do gumiakow:) heh no ale problem w tym ze nawet jak mam rozchodzone buty to mnie obciera przez plaster:( wczoraj nie moglam spac bo mi sie ocieralo o przescieradlo i szczypalo jak cholera:(