Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pół mnie

jak go poderwać ???

Polecane posty

hej.... pytam całkiem poważnie?? sytuacja wygląda tak: pracujemy w tej samej firmie, czasem się mijamy.... no i kompletnie nie wiem jak zacząc rozmowe, o co zapytac, żeby nie wyszło sztucznie, sztywno i żeby jednocześnie pociągnęło się dalej. nie znamy się dobrze więc generalnie wspólnych tematów brak!! ale naprawdę pytam poważnie, może ktoś z Was ma jakiś prosty sposób rozpoczęcia rozmowy. no bo ile moge tak wzdychać, gdy on przechodzi obok!!!!!!

Gość hm... może ..
zapytaj go o coś w czym jest ekspertem... nie wiem w jakiej branży pracujecie ale może o coś służbowego...

Zbyt jestem zszokowany by móc teraz myśleć logicznie.. ja rozumiem że carpe diem, ale żeby zaraz z maczugą na faceta.. :o

Nieee...to nie było na serio :) Przecież wiadomo, że w Starej Polsce ;) nie było maczug :D Chodzi o głos porady! Ja nie wiem, bo nie podrywam, ale Ty jako facet może wiesz co działa. Pomóż, bo serce mi się kraje! :)

oo widze że ty fajna jesteś!! no właśnie serce sie kraje!! pytam tylko bo może ktoś ma jakieś sensowne zdanie na początek gadki!!

Gość zapytaj czy jest żonaty
bo wiesz........ jeśli ma żonę to ty możesz dostać maczugą w łeb!!! A tak w ogóle to za robotę byś się wzięła pusta babo!!!

...yyy...dzień dobry..?...to tak na początek ;) Naprawdę nie wiem, bo nie podrywam :D I nie wiem, czy jestem fajna ;) Ale się staram, może ktoś Ci pomoże?

Mnie też się ta maczuga skojarzyła z plejstocenem. Ale tu należałoby się spytać Historyków. Być może że odziały Mieszka np miały coś podobnego. Co do pomocy.. wybacz nadal nie mogę się otrząsnąć... :o

kurde stary... otrząśnij się i poradz coś. no daj rade pewnie też jestes fajny, normalny i na pewno masz cos do powiedzenia i poradzenia tak naprawed osobie, która na ogół zawsze wie co robic i mowic

Kurna, Myrevin. Nie Ty masz podrywać, tylko napisać jak by można było poderwać Ciebie! Jaki tekst działa na takiego, dajmy na to Myrevina? Jesteś facetem [nie wyprzesz się ;)] to gadaj :D Prooooszęęęę...;)

{ pewnie też jestes fajny, } Zapewniam że nie. :P Po za tym nie lubię jak mnie kobieta zaczepia... nawet jak mi sie podoba.

{ tylko napisać jak by można było poderwać Ciebie! } Nikt mnie raczej w pracy nie poderwie.. nawet klientki.

No tak. Pomocny jesteś jak szlag :o To ja się staram, a Ty co? Wysil się. Napnij :D Jedno zdanie....;)

He he...ale jakoś Cię uaktywniłam [trudne słowo] :D Autorce topiku szczęścia życzę :) dasz radę. Pomogłabym, ale ja naprawdę nie podrywam....

do odważnych swiat należy!!!! wszytsko zalezy gdzie sie mijacie i czy jest to jakies miejsce np. kafeteria itp. Choc czasem wystarczy jedno glebokie spojrzenie + piekny usmiech :) by Ta druga osoba tez cie zauwazyla, tematow do rozmow jest zawsze duzo, (to tez zalezy od tego jaka branza) powodzenia pamietaj im szybcie tym lepiej, bo ktoras moze cie uprzedzic.

Nie rób tego! Bądź twardą, oczekującą na podryw, kobietą! Dlaczego masz się roztapiać? A zresztą...ja nie wiem...:o Ech....

sluchaj, podejdz do niego i powiedz tak powaznie calkiem: - skad ty dojezdzasz babolu! i po tym odrazu idz dalej zobaczysz uwiedziesz go, jest twoj!