Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happpy

facet do pogadania potrzebny

Polecane posty

Gość happpy
:) bo ja mam dylemat i potrzeba mi meskiej rady

Gość happpy
historia jest taka....

Gość Akimek_Z problemem
Czego ?

Gość
nie jestem facetem ale mogę sobie wyobrazić że jestem... :) mów śmiało

Gość happpy
facet starszy o 8 lat poznany za granica widzielismy sie 3 razy!!!! a od tamtej pory on od 2 lat pisze do mnie maile mimo ze nie spotkalismy sie ostatnio bo bylam tam gdzie on jest ( z przyczyn niezaleznych ode mnie) i nie wiem o co chodzi? to jest wieki skrot zaraz jeszcze cos dopisze

Gość
no proszę - będzie porada fachowa :D

Gość happpy
po prostu tak sobie mysle czy to mozliwe zeby ktos zobaczyl kogos kilka razy obejrzal kilka fotek i juz ponad 2 lata ciagle pisal itd ze teskni ze chcialby o kims tyle wiedziec ze czeka.....

Gość happpy
wlasnie neurosa tez tak myslalam ale on pracuje w takiej firmie ze ledwo co ma czas na spanie po prostu chcialam sie tak zapytac co o tym sadzisz?

nie łudź się ze czeka na ciebie 2 lata po prostu pisze z tobą bo go to nic nie kosztuje i prowadzi normalne żucie i ma pewnie normalne związki a jak mu coś z tobą wyjdzie to będzie to dla niego przygoda i tyle

Gość happpy
wlasnie chcialam uslyszec ' fachowa porade' :) bo boje sie ze moge przez jakies zludzenia duzo stracic ale znajac siebie tak pewnie bedzie.....

Gość happpy
a moze to jest wlasnie prawdziwa milosc....... bo ja niby mam teraz tak super a ciagnie mnie do czegos innego

Gość
no i jeszcze kwestia zasadnicza: jak często pisze i co jest w treści tych maili?

zrobisz co bedziesz chciała chciałas porady to ją masz nie wiem o jakiej miłości mówisz skoro piszesz że spotkaliście się 3 razy a przez neta to ci mógł głupot nawciskać

Gość happpy
pisze co 3 -4 dni z drugiej polkuli a w tresciach nie ma kocham ale caly czas pyta co robie, czy wszystko dobrze, zebym mu pisala o sobie.\, wysylala zdjecia itp juz jestem chyba uzalezniona od tego bo to jest takie mile.... a z drugiej str mam w jakis sposob ulozone zycie ale nie moge przestac o nim mysle i kusi mnie zeby rzucic wszysto i zaryzykowac.......:(

Gość happpy
mam razenie ze on nie moze o mniezapomniec ale trudno samej mi w to uwierzyc i myslam ze moze ktoras z was tez tak miala

ty chyba chcesz żeby ktoś ci napisał tak jedź to musi byc prawdziwa miłość , a więc masz tak jec to musi być prawdziwa milość ktoś kto pisze 2 lata musi byc zakochany żuć wszystko i jedz do niego zadowolona ?