Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelinkaaaaa0000

Chce mu dać nauczke!

Polecane posty

Gość Torgal12
"Następnego dnia zadzwonił dopiero o 15.00 już wtedy nie odebrałam rozmowy, nie dobijał sie-dopiero dzis sie odezwał kolejny raz.Czułam sie opuszczona i że nie mogłam na niego liczyc" Poco się miał dobijać ? Aby Ci dać satysfakcję że nie odbierasz ? Aby się katować ? Czasami mamy dość tych waszych dziecięcych zagrywek. To nie piaskownica, coś Ci nie pasuje ? Pakuj zabawki i idź do innej.

Gość Angelinkaaaaa0000
zadzwonił dopiero po fakcie, jak juz ten robol sobie poszedł, nie zainteresował sie wczesniej ze jestem z obcym chłopem w domu, chodz wiedział ze sie bałam!

Gość Angelinkaaaaa0000
zastanawiam sie nad tym, ale go kocham i to mnie blokuje

Gość wykladowca
troche to wyglada na nieporozumienie. moze istotne jest w jaki sposob go poprosilas zeby ci pomogl. tzn czy poprosilas faktycznie czy powiedzialas w sposob jakby to bylo oczywiste ze ma ci pomoc (wcale nie jest)

Gość woow roxxx
czy ty myslisz ze kazdy bedzie na twoje zawolanie ? zmienilas termin nie pasowalo mu a ty problemy robisz........ I ogolnie jakas aspoleczna jestes...... kazdego sie boisz?

Gość Angelinkaaaaa0000
czy ja coś zle robie??? przecierz prawda jest taka ze nie lubicie nagorliwych kobiet!

Gość Torgal12
"zastanawiam sie nad tym, ale go kocham i to mnie blokuje" Skoro tak to zadzwoń i powiedz mu to: "Wkurwiłeś mnie maksymalnie tym swoim wybrykiem, zachowujesz sie jak dziecko. Ale Cię kocham więc zacznij się zachowywać abyś był tego wart."

Gość ta
bez jaj, a etos matki polki? co to za heca zostac z glazurnikiem w domu? sama powinnas wyglazurowac mieszkanie

Gość Angelinkaaaaa0000
nie wiem co w tym aspołecznego, zalezało mi na szybkim wykonczeniu kuchni wiec wziełam gościa przez internet z ogłoszenia, chyba naturalna ze sie bałam-nawet nie znałam człowieka

Gość Angelinkaaaaa0000
jasne teraz wszystko na mnie, więc mógł przełożyc termin rejestracji gdyby sie o mnie martwił i został by dla świętego spokoju z tym glazurnikiem.A tak to sie pokłóciliśmy o to i miał mnie w d...

Gość woow roxxx
strach przed ludzmi nie jest naturalny......pewnie nalezysz do typu gdzie wszedzie widzi mordercow, gwalcicieli i nikomu nie ufa.... moglas poprossic sasiada , ojca, brata, kolege z pracy kogokolwiek ...... Zwiazek nie polega ze on bedzie na kazde twoje zawolanie

Gość Angelinkaaaaa0000
co??? mam faceta i mam prosić sąsiada?

Gość tre345
egoistyczna jestes niezle. czyli powinien robic to co chcesz dla swietego spokoju :> nie dziwne ze sie facet buntuje

Gość Angelinkaaaaa0000
a może mam prosić byłego chłopaka? napewno to naturalne

Gość Maras
"co??? mam faceta i mam prosić sąsiada?" nie musisz prosić, poprostu uklęknij i zacznij ssać, a potem połknij :)

Gość Angelinkaaaaa0000
to nie jest egoizm, ja dla niego wiele robiłam, poświęcałam

Gość woow roxxx
buhahahah rejestrowalas kiedys samochod ? w Poznaniu ludzie stoja o 4 rano by dostac numerek...a ty mogl przelozyc....to ty moglas przelozyc tego glazurnika i do niego sie dostosowac a nie on do ciebie....... A poklociliscie sie bo jestes typem histeryczki z postawa roszczeniowa....Nie wroze dlugiego zwiazku....

Gość Angelinkaaaaa0000
a jak przychodzi co do czego to nie moge na niego liczyć? i na tym ma polegac partnerstwo?

Gość Angelinkaaaaa0000
jezu to mi sie podobało:)...może masz racje z tą postawą roszczeniową, ale naprawde chciałabym czuć ze moge na nim polegać, przesadzam? juz sama nie wiem

Gość woow roxxx
ma byc na twoje zawolanie bo ty sie boisz ludzi ? to jest dla ciebie partnerstwo ? Ile ty masz lat w ogóle ??

Gość Maras
"a jak przychodzi co do czego to nie moge na niego liczyć? i na tym ma polegac partnerstwo?" no, on wyciąga Ty ssciesz i połykasz :)

Gość Angelinkaaaaa0000
mam 26

Gość Maras
"mam 26" ale z Ciebie stara dupa, w tym wieku to już powinnaś być mężata i dzieciata

Gość woow roxxx
poprostu koles jest rozsadny...i widze ze dobrze robi...bo jak sobie pozwoli to mu wejdziesz na glowe i sama do sklepu po bulki nie pojdziesz bo cie moga zgwalcic....partnerstwo nie polega na wymuszaniu swoich widzimisie na partnerze......sorry ale tez nie widze za co mialby cie niby przepraszac....

Gość wykladowca
partnerstwo to chyba oznacza ze macie jakis wspolny obszar, pomaga ci jak moze i ma na to ochote i vice versa, a nie, ty mowisz a on robi. tak tak roszczeniowa jestes

Skoro sama tego nie widzisz nie ma co tłumaczyć. Powiem tylko, że jesteś zwykłą egoistką z fochami. Mam nadzieję, ze facet przejrzy na oczy. Pozdrawiam.

Gość woow roxxx
moja rada juz ostatnia bo pozno :) stosujac metody obrazania sie itd w najszybszy sposob zniechecasz faceta...on nie bedzie walczyl, bo o ludzi ktorzy stosuja szantaz sie nie walczy........