Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfdg

moj chłopak ostatnio mi powiedzial ze nie wierzy w Boga - nie wiem co robic

Polecane posty

Gość Nałęczowiankę
Jego sprawa. Można sobie dyskutować o światopoglądach, ale z pełnym poszanowaniem cudzych racji

Gość betka30krak
byłam z ateistą jak Go kochasz nie rozmawiajcie o Bogu i zapomnij o kościelnym....:(

Gość hgfdg
ale On jest Jezusem, rozumiecie? to bardzo komplikuje problem :-o on nie wierzy w swoją boskość i misję...

Gość ice tea
Ja jestem ateistką a mój mąż wierzącym i praktykujacym katolikiem. I jakoś nie ma problemu. On jak chce to chodzi do kościoła. Nawet przyjmje księdza po kolędzie. Ja po prostu w tym nie uczestniczę. A On mi nie wypomina i nie narzuca swoich pogladów a ja mu swoich. I jest ok. Wszytko jest sztuką kompromisu. Np. zgodziłam się na ochrzczenie naszego dziecka bo jemu na tym bardzo zalezało a mnie było własciwie obojetne. On chce przyjąc kolędę...nie ma problemu... On podejmuje księdza a ja idę do fryzjera w tym czasie. :)

Gość demuaaa
a fryzjer jest katolikiem?

Gość ice tea
nie, akurat on jest wyznawcą Falun Gong, ale mi to nie przeszkadza :-)

Gość ___ola
no to jest szansa że to myślący chlopak, bez skłonności do myślenia infatylnego, kategoriami magii, przesądów i innych bzdetów wynikających z ludzkich lęków sam powód do radości

\"moj chłopak ostatnio mi powiedzial ze nie wierzy w Boga - nie wiem co robic\" a co bys chciala zrobic bo nie rozumiem

Gość ale jajjajja
Jezeli przejmujesz sie tym,ze Twoj chłopak jest niewierzacy to jestes mało inteligentna.ja na meiscu Twojego chłopaka uciekłabym od Ciebie,bo Twoje podejscie do tego w co kto wierzy nei wrozy zwiazkowi nic dobrego.

Gość hgfdg
jakos przekonac go aby myslal inaczej.nie wiem dlaczego tak powiedzial.dla mnie jest chodzacym aniolem na ziemi ;-)

Gość ale jajjajja
Do czego chcesz Go przekonywac??Idź sie lecz dziewczyno.

Gość hgfdg
chcial ostatnio dyskutowac na ten temat.zadawal pytania :kim dla ciebie jest Bog?co dla ciebie zrobil?jak jest to dlaczego pozwala na ludzkie cierpienie? i takie tam

Gość hgfdg
sam sie lecz.jestem kobieta debilu i moze marzy mi sie slub w kosciele co.magia bialej sukni oszolomie.jak nie chcesz to sie nie wypowiadaj zamiast pisac takie pierdoly

Gość ale jajjajja
A kim niby jest dla Ciebie bog hgfdg?Po Twoich wypowiedziach jest tylko magia białes sukni w kosciele.Idiotka do potegi jestes i pisze Ci to nie oszołom tylko oszołomka i do tego duzo starsza od Ciebie

Gość hgfdg
cholerni atesci, walcie sie na ryje zycze wam aby w piekle belzebub wybolcowal was w tylek 😠

Gość ___ola
osobiście uważam że jeśli nie wierzy i naprawdę religia jest mu obojętna, to będzie mu też obojętne czy bierze udział w jakimś obrzędzie czy nie i zrobi to dla ciebie wielu ludzi nie wierzy a pobiera się w kościele z innych powodów np dla tradycji

Gość hgfdg
napewno nie tylko biala suknia kretynko.gdybym miala wypisywac tu wszytskie te momenty gdy doswiadczylam jego obecnosci to bym pisala i pisala bez konca.