Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jojo34

Felin w Lublinie

Polecane posty

Gość Jojo34

Czy ktoś mi może powiedzieć coś o tym osiedlu? niedługo się tam przenoszę z rodziną i zastanawiam się co to za miejsce. Bezpieczne? Czy drugie Bronowice? ;) Co tam jest na tym Felinie w ogóle?

Gość mimi_
wyjechalam z felina na studia i mijaja juz 4 lataka jak mnie tam nie ma, ale mieszkalam tam 10 lat. Na poczatku to bylo bardzo fajne i spokojne osiedle, pozniej zaczelo sie w coraz wiekszym tempie rozbudowywac i przybywac ludzi. Nie bylo by w tym nic zlego gdyby nie fakt ze do blokow komunalnych ktorych wcale nie jest malo zjechal sie caly margines ze starego miasta. Dziwnie wygladajace typki ktore kreca sie o 5 rano po chodnikach i gapia w okna, na osiedlu zaczelo coraz wiecej slychac o napadach i kradzierzach, lepiej nie lazic samemu po zmroku 😠 Tak pozatym nie jest to problem tylko felina ale szkoda bo to bylo bardzo fajne osiedle, jesli chodzi o komunikacje miejska - dobrze polaczone z miastem, i jest gdzie chodzic z pieskiem na spacery :P Sklepy spozywcze, apteka, przychodnia, swietny dentysta, nazywa sie Szajewski, bardzo polecam tego lekarza. Na osiedlu raczej nic nie brakuje. Byc moze w niedlugim czasie powstanie lotnisko w swidniku ale juz tyle lat sie o tym mowi ze wierzyc mi sie nie ze to moze sie stac prawda :P To by bylo na tyle 🌻 🖐️