Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6464644

on sobie szuka na fotka.pl

Polecane posty

Gość Aga6464644

Odkryłam przypadkiem że mój chłopak zarejestrował sie w serwisie fotka.pl. Nie rozmawiamy ze sobą już od kilku dni, ale szczerze powiem ze jestem przerażona tym co zrobił.Straciłam do nie go zaufanie przez to.Czy miałyście podobną sytuacje? Prosze napiszcie bo sama juz nie wiem co o tym myśleć:(((

Gość Aga6464644
ale zarejestrował sie tam,sam fakt ze to zrobił, czuje sie zdradzona

moze zrobił Ci to na złość? skoro nie rozmawiacie... a moze mu nawrzucałas i chce sprawdzic swoją atrakcyjnosc... moze niem iec tych najgorszych intencji, ale ogolnie to trzeba uwazac na te portale...

Gość Aga6464644
wiecie co? znalazłam potwierdzenie ze sie tam zarejestrował na jego skrzynce odbiorczej, on wie ze ja tam znam hasła, ale mógł zapomnieć

identyko.Wpadłam w taki szał :O- długo sie nie odzywaliśmy.Miałam i mam ogromny żal, tu nie chodziło o to ze on kogoś szukał..chciał poprostu poflirtować itd. ale dla mnie to i tak jest niedopuszczalne.Wybaczyłam bo bardzo go kocham :(ale wiem ze jeszcze jeden taki wyskok a nie bede zwracać uwagi czy kocham czy nie i kopne go w tyłek. ps. po czymś takim to zaufanie rowna sie 0% .Z czasem udaje sie odbudowac ale duzo zalezy od Ciebie

Gość miałam kiedyś
identyczną sytuację, znalazłam profil, skasował, potem znalazlam drugi, skasowal, teraz już nawet nie szukam bo bym go zabila chyba... Ale wiem co czujesz:-)

Gość Aga6464644
no to fakt nie umiem juz mu zaufac.Obecnie jestesmy na etapie milczenia po tygodniowym spięciu a wczoraj to odkryłam.On jeszcze nie wie ze ja wiem o fotce.Chce mu to wywalic w twarz, ale czekam na odpowiedni moment, chyba ze dojde do wniosku ze juz nie warto

Gość miałam kiedyś
Haris nie przesadzaj.......

Gość Aga6464644
nie wiem czy to zrobił złośliwie czy nie, wiedział że znam hasła do jego konta, ale sądze ze zapomniał o tym.Tak więc zrobił to świadomie

do \"miałam kiedys\": lepiej niech nie daje Ci swoich haseł bo wpadniesz w manie prześladowczą :P Mowie serio, każdy potrzebuje swojej prywatnosci. ja na jego profil trafiłam całkiem przypadkowo - nienawidze tego zjebanego portalu:D

Gość miałam kiedyś
ja na swojego faceta profile też natrafiłam przypadkowo - nwet juz nie szukam bo po co mam sie wkurzać , a do poczty jego haseł nie znam bo mi nie potrzebne:-) ale uważam, że to nic złego jeśli bym znała i czasem zajrzała.

Gość Aga6464644
nie odzywaliśmy sie do siebie tydzień po kłótni, wczoraj zadzwonił, ale nie miałam jeszcze ochoty sie spotkać.Szybko znalazł sobie pocieszenie, rejestrując sie wieczorem na fotka.pl

a ja swojego przyłapałam dwa razy na czacie:-( weszłam tam tylko po to,zeby zobaczyć czy on tam siedzi bo znałam jego nick, zagadałam go, nawet nie wiedział ze ze mna rozmawia, potem mu tylko smsa napisałam, że to koniec itp. nie dawał mi spokoju więc dałam mu szanse ale zaufania nie mam:-( a najgorsze jest to ze na tym czacie napisał, ze szuka miłej kobietki:-(

Gość miałam kiedyś
Okazuje sie, że zaufanie trzeba dozować pomału, bo jeśli zaufasz ślepo to dostaniesz po nosie:-(

chyba byłam za bardzo miła i właśnie dlatego nie rozumiem dlaczego to zrobił...:-( skorobym była taka niemiła to po co by do mnie wracał...

nie da sie dozować zaufania.Przynajmniej ja nie umiem robic czegos na \"poł gwizdka\".jak kocham to cała sobą, ufam..wierze w każde słowo - hmm..a moze to nazywa sie \"naiwność\"? nieważne.

ja się zastanawiam czy jest sens byc z kimś takim, bo w ciąglym strachu i niepwewności nie umiem życ:-(

Gość a ja ci powiem tak
ja mam profil na Fotce, faceta też mam, stałego. I on o tym profilu wie. i ja NIKOGO NIE SZUKAM. więc założenie sobie konta nie jest równoznaczne z szukaniem.

Gość miałam kiedyś
Ja po tym wszystkim też nie umiem swojemu facetowi zaufać mimo, że bardzo go kocham. Niestety nie wierzę w kazde jego slowo, staram się analizować co mówi...

Gość a ja ci powiem tak
wyłącznie dla rozrywki.

Gość bulikk
a z czym jest związane?

Gość Aga6464644
ja chyba juz straciłam do niego zaufanie gdy odkryłam ten profil na fotka (tzn nie ma tam jeszcze opisu ani nic tylko dokonał rejestracji) jednak czuje sie zdradzona.Nie wiem w tej chwili czy sens to ciągnąć skoro on zaczął szukac

Gość Aga6464644
ale jak to wyłącznie dla rozrywki, bo nie rozumiem