Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6464644

on sobie szuka na fotka.pl

Polecane posty

rozumiem,że gdyby mi jeszcze powiedział, wtedy na czacie, że ma kogoś i nikogo nie szuka...ale on szukał:-( moim zdaniem każde zakładanie takich profili łączy sie z szukaniem:-( są inne formy rozrywki, a nie prawie zdrada:-(

Gość miałam kiedyś
a ja ci powiem tak.... to po co ci profil że tak apytam?

Gość miałam kiedyś
zapytam*

to może dla rozrywki ja sobie pójdę do knajpy i będe wyrywać facetów na prawo i lewo:-) pzrecież to tylko rozrywka:-)

Gość Aga6464644
mi nie potrzebny, wiec ja pytam?

Gość miałam kiedyś
Uważam, że będąc w związku gdzie traktuje sie kogos poważnie nie ma miejsca na profile na portalach randkowych, czaty, przyjaźnie innego typu (mam na myśli internetowe). Ja majac kupę kumpli na gg teraz nie mam nawet jednego, mój facet jest najważniejszy.....I nie czuje potrzeby by było inaczej.

Gość a ja ci powiem tak
po to, żeby np. zobaczyć, jak inni ludzie mnie ocenią ;) Nie zaglądam tam często, od czasu do czasu. Ale profil mam. Nie twierdzę tutaj że to mądre czy głupie - twierdze po prostu że nie jest to równoznaczne z tym, że się kogoś szuka. Jeżeli ktoś do mnie pisze po prostu nie odpisuję i tyle. Bo NIE SZUKAM.

Gość bulikk
potrzebujesz sie dowartosciowac? nie wystarczy Ci to ze ta jedna, najwazniejsza osoba uwaza ze jestes piekna itd.?

Gość a ja ci powiem tak
a co Ci do tego jakie są moje powody? :O ja próbuję dziewczynie tylko pomóc, a nie potrzebuję żadnych przytyków co do mojego postępowania :O

Gość miałam kiedyś
jak Cię oceniają??? Wolałabym nie byc poddana ocenie ludzi w necie, wybacz. Dla mnie wystawianie swojego zdjęcia w niecie jest bez sensu.

Gość bulikk
taa pomogłas. Czyli Aga powinna juz byc spokojna, bo jej chlopak chce sie po prostu poddac ocenie:P

Gość a ja ci powiem tak
no ludzie :O gdybym chciała żeby ktoś komentował moje postępowanie to bym założyła topik: 'mam profil na fotce, co o tym myślicie" :P ja tylko chciałam uzmysłowić autorce że on niekoniecznie szuka. i tyle. Więc darujcie sobie :O

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci