Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puste panienki

Kiedy wy w koncu zrozumiecie ze o gustach sie nie dyskutuje?

Polecane posty

Gość puste panienki

A tu nie ma gadki o niczym innym jak o gustach i krytykowaniu innych Jest tyle trendów w modzie i i inych dziedzinach zwiazanych ze slubami np w video czy foto czy we fryzjerstwie czy tez w bizuterii etc etc ze kazdy moze wybrac to co lubi a nie to co lubia inne paniusie na forum dla kobiet Zrozumiecie to kiedys?

Gość owszem dyskutuje się
i to bardzo intensywnie - po to jest to forum, nie zauważyłaś?? :P

Gość puste panienki
zauwazyłam ze to forum jest po to by krytykowac innych niestety nie ma tu nawet z kim normalnie pogadac

Gość do puste panienki
nie wiem, czy zauwazylas, ale wiele kobiet pyta o opinie na forum, wiec nie rozumiem o co sie rzucasz??Trzeba tylko umiec przyjmowac krytyke...

Gość przyszła panna mloda
zgadzam sie z Toba w 100%. Zalozylam topic na ktorym zapytalam czy ktos widzial podona suknie i pierwszy komentarz byl o tym ze jaka to beznadziejna suknie wybralam. Porazka

...no i w czym rzecz,pewnie chcesz aby wszyscy cię chwalili..poczekaj może ktoś będzie się zachwycał tak jak ty :)

zgadzam się.jesli ktos pyta \"czy widzieliście gdzieś podobną suknie\" to nie prosi o opinie tylko o pomoc w poszukiwaniu sukni.trzeba to rozrózniac i swoja opinie wyrażać tylko tam gdzie jest się o nia proszonym.wtedy mozna dyskutowac i doradzać.

ludzie z założenia już chcą być dobrze i \'podpowiadają\', ż emoże nie warto szukać takiej sukni tylko moż einnej bo ta jestd elikatnie mówiąc brzydka? :P wiecie, ktok do przodu, ktos czegoś szuka a ludzie już podpowiadaja, że lepiej poszukać czegoś innego :P

ale weż pod uwagę że nie każdy sobie życzy takich komentarzy.ja nie cierpię stylu na bezę a jednak nigdy nikogo nie skrytykowałam za to ze mu się takie suknie podobają.No chyba że w odwecie za krytyke mogłabym się odpłacić tym samym;P

hehe no dokładnie. zresztą - wsyztskie mówią, że NIE NA BĘZĘ, NIE NA BEZĘ, a tka naprawde idzie się do salonu i kupuje się to, co dobrze leży...jak patrzę na foty kobit dopiero co po slubie to wsyztskie mają bezy albo jakieś płaskie wiechcie jak sukienecczki na randkę...i co? ;)

Gość j.lo2
Zgadza się to FORUM nakręca spiralę nie wiedzy w śród jego czytelniczek!Zawsze w większości widać krytykę!Ja nie korzystałam z tego FORUM przed ślubem i myśle ,że bardzo dobrze zrobiłam! Przeciesz głos Krysi z Poznania nie będzie ważył nad tym abym nie kupiła tej czy innej sukni czy użyła tych SEXY PERFUM bo Ola z W-wy olśniła nimi gości-ale czy oby napewno!?Dziewczyny same decydujcie nie patrząc na złośliwe uwagi internautek!POWODZENIA PRZYSZŁE PANNY MŁODE!!!