Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pod wrażeniem

Oglądaliście wczoraj Autografy z D. Tuskiem?

Polecane posty

Gość Pod wrażeniem

Jak kopał piłkę i cieszył się ze strzelonych bramek? Ale najlepsze było to, jak potem wrócił do domu, a ja myślałam, że on wchodzi do szatni. Mieszkają jak przeciętni Polacy, schludnie ale bez ŻADNEGO przepychu, śmiem twierdzić, że moje mieszkanie zdradza jakieś oznaki dobrobytu a u nich nic...Parę mebelków i książki. A wiec pytam, jakim cudem mieszkanie Leppera wygląda jak Pałac prezydencki??? Jak apartament Rydzyka albo Jankowskiego?? Przecież ono aż ocieka złotem? Kurwa jego mać! Pytam, czy potrzebne było to, żeby Kaczyński podczas wizyty w USA pomieszkiwał w apartamencie, w którym noclegownia równa się KILKASET emerytur Polaków?? Nadal nie wiecie, skąd wziąć pieniądze dla pielęgniarek? Jakim prawem wynosicie się ponad zwykłych ludzi? Czasy monarchów i cesarzy się skończyły!

Gość kruszec
Fajnie ma gość, bo wraca do domu, a tam czeka na niego szczęśliwa rodzina, cała w komplecie. A co ma taki Jaruś K.? Czy nie trafia go szlag jak wraca do domu, a tam tylko stara mamusia i Alik? A co ma Lech K.? Czy nie ogarnia go szał i frustracja jak patrzy na swoją brzydką starą żonę? Echhhhhh........

Gość ogladaliśmy
Okazał się tak samo nijaki jak program który reprezentuje platforma łącznie z jej naczelnym hasłem ;"by zylo sie lepiej " ,żadnych konkretów jedynie ogólniki mające na celu przekonać lud .Co do rodziny to nie dziwota że Donald jest w stanie posunąć się do wystawienia jej na widok publiczny byleby tylko wylansować .Ostatnio niby przypadkiem wygadał się o ślubie swego syna ,również niby przypadkiem wcześniej córeczka poszła do programu Taniec z Gwiazdami z miernym skutkiem co prawda ale zawsze coś ...oglądalność przecież jest istotna . Sam zaś wódz tuż przed ostatnią kampanią prezydencką , do tej pory żyjący bez ślubu kościelnego postanowił w trybie pilnym zalegalizować związek,byleby tylko w oczach opinii publicznej wypaść jako normalna Polska rodzina, bo to również miało mu nabić punktów u wyborców .Podsumowując wole starego kawalera z jego wadami niż lansera typu Tusk ...chociaż pewnie wielu nabierze na te sztuczki .🖐️