Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z toruniaa

CZY NA MOIM MIEJSCU KUPILIBYSCIE TEN KOMPUTER I MONITOR ZA TĄ CENE?

Polecane posty

Gość ej laska albama
kurde nie wiem czy cie stać na niego. hehhee

Gość nawet mi sie podoba ale
musiałbym trzy miesiące na niego tyrać w robocie.

Gość nie oplaca sie..
...niee

za ta cene mozesz miec laptopa z takim samym wnetrzem...nie polecam kupna takich rzeczy na allegro;> i tym bardziej w hipermarketach...polecam np sklep www.komputronik.pl lub Domar :)

Gość a jeszcze głosniki ma
a czemu nie?

Gość 3eee1
za 1400zl tak ale za 1900 to mozna miec lepszy nie polecam !!

z tego zestawu glosniki sa najfajniejsze :) nie jest to sprzet rewelacyjny ale zalezy do czego go potrzebujesz bo moze wystarczy

Gość a jeszcze głosniki ma
ale ja laptopa nie chce mam już laptopa za 4 tysiące i jest o wiele gorszy niż komp mego brata zwykly i taki jak ten .mój brat ma taki sam monitor u siebie w akademiku i niestety laptopa moze i moge miec za tą cene ale takiego dziada ze szok. na ogól laptopy są gorsze z wielu względów nizzwykłe kompy/ niestety na nich sie filmu tak nie obejrzy fajnie jak na takim monitorku..ale chyba poszukam jeszcze innej okazjii.

Gość możesz kupić
fajny jest...ma dobre parametry...

Gość CO WY CHRZANICIE/
SPRZĘT CIENKI ?MOŻE TYLKO KOMP ALE MONITOR JEST NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI Z TEGO CO WIEM I BYŁ NAJLEPSZY WE WSZYSTKICH TESTACH PÓL ROKU TEMU. NIESTETY TE SPRZĘTY SIE SZYBKO STARZEJĄ . JA BYM NIE BRAŁ BO ZA DUZO KASY ALE SPRZĘT NIE JEST NA PEWNO ZŁY.

ja tam filmy ogladam na laptopie i nie narzekam...zawszer mozesz do laptopa kupic rzutnik i wtedy masz jak w kinie...jak masz laptopa za 4000 to po kiego ci taki zlom :/

Gość vgdg
do laptopa nie trzeba rzutnika...można go podłączyć pod telewizor..

Gość nie oplaca sie..
nie kupuj tego !!! :o Wejdz na wortal dobre programy.pl napisz na forum ile masz kasy na pc i by pomogli ci zlozyc cos :P

Gość niee no drooogooooo......
popczekaj na jakąś inna okazję ! -ja kupiłam laptopa IBM-tez na allegro dobry sprzęt -ale mój stary zna sie na tych rzeczach to jego pasja. -kosztowało mnie to 1450 i nie narzekam 🖐️

Gość edvard
rusz tyłek do sklepu komputerowego i nie kupuj uzywanego peceta na allegro ;-)

Gość Vaskebjorn
Nie warto... Za tą cenę można złożyć 2 razy lepszy komputer... Wystarczy poszukać:)

Gość nie oplaca sie..
Gigabyte M52S-S3P /nVidia GeForce 6100/ - 220 AMD Athlon 64 X2 4000+ /2.1GHz, 1MB, 65W, BOX, AM2/ - 255 ModeCom MC-350ATX 2.0 PFC - 110 Pioneer DVR-112D (ivory) - 120 Samsung 160GB 7200rpm 8mb cache SATA-II - 185 1GB (2x512MB) PC800 CL5 SpecialOps - 165 SUMA => 1055zł + 50 zł obudowa polecam taki confing :P + http://www.znak.pl/index.php?cid=209&scid=952&prid=l19IiyE1900SS2 razem wyjdzie ok 2000 ,co myslicie ??

Gość do dupy ten komputer.ma slabe
parametry jak na obecne czasy a cena za wysoka

jak dla mnie 80 GB to malo mysle ze kupilabys cos lepszego z wiekszym dyskiem, porozgladaj sie po sklepach

Gość nie oplaca sie..
+ a o grafie zapomnialem :P GeForce PCI-E 7300GT Palit XpertVision NE/7300T+TD11 128 MB TV-out / DVI BOX (128-bit) ta stykać bedzie 200zł

wg mnie sie oplaca bo widac z emonitor jest zajebisty . pozatym klawiatura tez super i myszka a nie jakkis syf.. oplaca sie za 1800 jak cholera.

Gość buahahaha
Gigabyte M52S-S3P /nVidia GeForce 6100/ - 220 AMD Athlon 64 X2 4000+ /2.1GHz, 1MB, 65W, BOX, AM2/ - 255 ModeCom MC-350ATX 2.0 PFC - 110 Pioneer DVR-112D (ivory) - 120 Samsung 160GB 7200rpm 8mb cache SATA-II - 185 1GB (2x512MB) PC800 CL5 SpecialOps - 165 Ten cfg jest o niebo lepszy dobry 2 rdzeniowy proc wiecej ramu , + GeForce PCI-E 7300GT Palit XpertVision NE/7300T+TD11 128 MB TV-out / DVI BOX (128-bit) , ten zestaw jw jest 5 razy wydajniejszy niz ten szrot :P a monitor moze jest ok ,ale nie oplaca sie za tą sama kase masz lepszy sprzet na gwarancji!!!!! Polecam kupno w znaku.pl