kathreen28 0 Napisano Październik 11, 2007 Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na temat przychodni E-med we Wrocławiu postanowiłam się tam wybrać. Czekałam na wizytę prawie miesiąc (na kasę chorych). Powiedzialam lekarzowi o swoich problemach. O tym, że regularnie miesiąc w miesiąc mam przed okresem okropne bóle prawego jajnika i, ze kiedyś miałam torbiel więc możliwe, że się odnowiła. Lekarz mnie zbadał (trwało to dosłownie sekundę) i to tak niedelikatnie i bez wyczucia! Po czym powiedział, ze mam zapalnenie, przepisal antybiotyk i ... do widzenia. Nie zrobił USG bo stwierdził, że nie ma sensu chociaz go o to prosiłam Moim zdaniem jest to dziwne, ze regularnie przed okresem mam zapalenia jajnika??????? Powiedziałam, ze staram się od paru m-cy zajść w ciążę i mimo wszystko nie sprawdzając czy może zaszłam zapisal mnustwo antybiotyków. Potraktowano mnie przedmiotowo - nie wiem mo że dlatego, ze to była wizyta na kase chorych? Mimo wszystko odradzam E-MED we Wrocławiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach