Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipanka 2007

białe zeby

Polecane posty

Gość Tulipanka 2007

Ciekaw jestem czy uzywając pasty Blenamed Weitening 3D zeby staną sie bielsze? Jak myslicie?A może faktycznie komus owa patsa pomogła???

Gość ja nigdy nie kupie tej pasty
nie wiem jak dzial,ale zbrzydla mi przez te glupie reklamy. Polecam Ci biała perłe

Gość Tulipanka2007
A mozesz mi powiedziec co to jest ta biała perła? To jaka pasta?

Gość Tulipanka2007
Aga i co pomogła ci ta pasta? Jak długo jej trzeba uzywac zeby widziec efekty?

używałam tej pasty white pearl, dłużej niż 3 tyg po których rzekomo masz mieć o dwa tony jaśniejsze zęby i nic. zero jakiegokolwiek efektu. czekam do grudnia i chcę wybielać u stomatologa

Gość Tulipanka2007
Samanta a moze paski wybielajace- podobno sa dobre?

wiesz.. ja w czerwcu zdjęłam aparat więc muszę poczekać 6 miesięcy. myślałam o paskach, ale jeśli one będą rónie skuteczne, co te wybielające pasty, to będę musiała jeszcze czekać dłuzej, bo po każdym takim domowym wybielaniu trochę się szkliwo regeneruje.. ja mam ciemnawą kość (genetycznie, nie palę, nie brałam antybiotyków) i zależałoby mi na wybieleniu o trochę więcej niż jeden odcień, a ani paski ani pasty więcej nie dadzą.. chcę raz zrobić to profesjonalnie, a potem ewenatualnie poprawiać paseczkami itp

Gość Tulipanka2007
No to faktcznie musisz poczekac. A tak na marginesie wszystkie te domowe sposoby niszcza szkliwo!!! Czytałasm kiedys o wybielaniu zebow wgabinetach. Jak rozjasnisz za bardzo to dopiero bedzie?????Tak wiec z wszystkim trzeba uwazac:):)

Gość aga 2222222
Uzywam Blend-a-med 3d white i naprawde widac po niej efekty wybielania! wiadomo ze nie jest to jakas zniewalajca biel, bo to nie mozliwe ale dla mnei po niej jest znaczna poprawa!

Gość te paski są tak skuteczne jak
pasty - czyli w ogóle