Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipanka2007

ładna cera

Polecane posty

Gość Tulipanka2007

znacie jakis sposob na ładna cere?? Chodzi mi o kolor bursztynowy???

Gość ja na ladna cere
bez wypryskow i zadny niedoskonalosci polecam : mydło i krem bambino i tylko to!!! Kiedys do mycia twarzy uzywalam drogich zeli tak samo smarowalam twarz kremami przeznaczonymi do mojego typu skory i zawsze nie mialam jej idealnej. A teraz? Nie musze nakladac podkladu na rzadne okazje bo mam piekna cere i wszyscy pytaja co robie ze taka mam a jak mowie ze tylko uzywam tego kremu i mydla to nie chca wierzyc. Polecam Ci spróbowac!!! Nie warto wydawac kupe kasy na drogie kosmetyki ktore nic nie daja a pogarszaja cere...

Gość Tulipanka2007
Dzieki za informacje:). Ale nie każdemu odpowida mycie tym mydełkiem i kremem. Ja cały czas myje owym mydłem ale ktem dla mnie jest za tłusty. Powstaje mi maska na buzi... Co do koloru - procz solarium, co polecacie???

Gość ja na ladna cere
Ja uzywam bambino z lekka konsystencja,pielegnacyjny i on w ogole nie jest tlusty,szybko sie wchlania i skora sie po nim nie swieci. A jezeli chcesz przyciemnic skore to polecam krem ziaja maslo kakaowe http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=1522 tyle ze nadaja sie jedynie na noc bo jest tlusty.

Gość kroatia
Spieprzaj idiotko z tym propagowaniem tego kremu bambino, bo już się nudna robisz. Coraz to pod innym nikiem piszesz o tych zasranej jakości mydełkach

Gość ja na ladna cere
akurat pierwszy raz polecam ten krem na tym forum wiec sie zamknij. Nie uzywalas wiec sie nie wypowiadaj! a z reszta nie tobie go polecam

Co do kremu bambino to ostrożnie-jest faktycznie rewelacyjny ale dla dzieci i pań po 50. Skóra po 20 r. życia nie potrzebuje składników zawartych w kremie dla niemowląt szczególnie stosowanych przy zmianie pieluszki itd z prostych powodów-Alantoina lub D-pantenol bardzo zatykają pory a przecież to jest powodem wyprysków skórnych!

Gość Tulipanka2007
Prosze odradzcie cos na temat ładnego kolory szczegolnie buzki...:):)

Gość trzeba się z takim urodzić
lub opalić na słońcu to jedyna rada.

Gość Tulipanka2007
predzej sie urodzic z ciemna karnacja:):)

krem bambino zapych pory i na pewno dla cery z niedoskonałościami się nie nadaje. ja myję normalnym jakims zelem do buzi - tylko ważne jest JAK MYJEMY. dr med estetycznej mi kazała myć buźkę w wannie - po kąpieli - kiedy pory się otwierają, lepiej się oczyści. tyle o niedoskonałościach co do koloru - to ty chcesz uzyskać taki opalony lekko koloerk na buźce czy masz taki i nie wiesz jak pielęgnować?

Gość sssssss
kup krem dove do twarzy lekko opalajacy

Gość Tulipanka2007
Wiesz co ja nie lubie zadnych samoopalaczy.Poza tym jak posmaruje buzie to reszte tez bede musiała....Tak wiec tak zle i tak nie dobrze

Gość Tulipanka2007
Samanta- mam jasna karnacje...

Gość sssssss
no to na ladna cere pole\cam Clinique 3 steps z kremem-zelem, cera bez skazy gwarantowana

Gość aga 2222222
A ja tam od kilku dni uzywam tego najnowszego kremu Loreal`a do cery z niedoskonałosciami i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona jego działaniem! Nie wiedzialam ze po kilku razach mozna zauwayc taka roznice! dodam ze mam bardzo klopotliwa cere! Z wypryskami, rozszerzonymi porami i do tego mam sklonnosc do rumieńcow! Fuj ale ten kremik to naprawde rewelacja i to w bardzo przystepnej cenie! Polecam! A jesli chodzi o ladny koloryt cery no to takze polecam ten kremik Ziaji masło kakaowe! Cud Miód :) Pozdrawiam :)

Gość sssssss
purezone?? mialam, beznadziejny, BEZNADZIEJNY!!

Gość forumka nie nowa
polecam krem z avonu koloryzująco rozswietlający z faktorem 20;) naprawde super-nie mam cery idealnej..(problemów 100). ale po nim jest niebo lepiej i skóra bardzo dobrze go toleruje.

Gość forumka nie nowa
ja używałam tego loreal pur zone jakos tak-nic specjalnego chyba-nawet troche mi jeszcze zostało. gdyby nie moja mama sama pewnie bym sobie nigdy nie kupiła tego z avonu.

Gość aga 222222
Nie wiem czy dokladnie chodzi Wam o ten Pure Zone co mi bo sa dwa...

Gość gość
macie jeszcze jakieś inne pomysły?

Gość gośćFranka
Ja może nie miałam aż tak silnego trądziku miałam go najwięcej po bokach twarzy i na czole.Nic co stosowałam przez 6 lat nie przyniosło efektu żadne kosmetyki z drogerii ani z apteki. Kupiłam tabletki IQFACE.Pomogły,zostały tylko blizny ale mało widoczne.

Gość gość
Każda cera jest nieco inna i na każdą coś innego zadziała. Na moją twarz znakomicie działają płatki złota kosmetycznego. Skóra jest rozświetlona i wydaje się być bardziej naciągnięta. Polecam spróbować, sama kupuję płatki na edan.krakow.pl/.

Gość aniawas
Wszyscy piszą o działaniach z zewnątrz, to ja może wspomnę o działaniu od środka, na poprawę wyglądu skóry polecić ci mogę tabletki Flax Omega 3 firmy Avita. Przecież organizm to całość i nie można tylko na niego działać od zewnątrz.

Dbanie o cerę to truda rzecz dlatego dziewczyny przestrzegam, lepiej zapobiegac niz leczyc oczywiscie w wielkiej mierze to sprawa hormonow i nic nie mozna z tym zrobic, ale dbajcie o dobra diete i jedzcie ryby a wasza cera bedzie naprawde ladna

Chyba przede wszystkim trzeba postawić na zdrowe odżywianie, no i wysypiać się, nie zarywać nocy. Na szybko można "wyczarować " ładną cerę odpowiednim makijażem. Popijać sok marchewkowy, czy łkać tabletki beta karoten

Gość gość
Ładna cera to nawilżona cera. Dla mnie tutaj istnieje Hydro&Dry Control Efektimy, potem długo, długo nic.