Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipanka2007

ładna cera

Polecane posty

Gość monia8811
Na ładną cerę wpływa wiele czynników. Po pierwsze trzeba dobrze się odżywiać. Po drugie należy używać dobrych kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych. Tutaj http://greenwitch.pl dowiecie się więcej na ten temat.

Gość gość
Warto też iść do specjalisty czyli do dermatologa. Ja miałam robiony peeling lekarski w gabinecie www.neurocentrum-wadowice.pl i pomógł mi o wiele bardziej od tych kupowanych w drogeriach.

Gość gość
Warto też iść do specjalisty czyli do dermatologa. Ja miałam robiony peeling lekarski w gabinecie www.neurocentrum-wadowice.pl i pomógł mi o wiele bardziej od tych kupowanych w drogeriach.

Gość gość
Możesz też zastosować profesjonalne zabiegi pielęgnujące na twarz. Działają one o wiele lepiej od maseczek domowych. Ja regularnie chodzę do www.silvanspa.pl i mam bardzo ładną cerę.

U mnie problemem było słabe odżywienie, suchość i niewielkie zmarszczki. Kremy, maseczki i domowe sposoby nie wiele dawały. Najlepsze efekty dało osocze bogatopłytkowe. Robiłam sobie te zabiegi w Krakowie w bardzo promocyjnej cenie na Prądniku Białym. praktyka.info.pl Tam znalazłam Panią Doktor.