Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

co myslicie ?

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

W poniedzialek ide do gina ale co myslicie ... 15 sierpnia mialam okres ... pod koniec wrzesnia zrobilam dwa testy i jedne wyszedl negaywnie a drugi pozytywnie... po tych testacj wystapilo 1,5 dniowe plamienie .. ale nie rpzypominalo ono w niczym okresu.. nie mialam bolu brzucha ani zadnych innych dolegliwosci na okres .. a zazwyczaj umieram z boli ichodze po scianach :P .. udalo sie cus czy nie ;) ... w zeszlym miesiacu nie wiem czy sama sie nakrecala ale odrzucalo mnie od wielu zapachow, i nie moge nawet patrzec na kawe ktrej wcześniej wypilam na hektolitry ;) .. teraz poza tym ze czuje z emam obolale i spuchniete piersi .. nie czuje nic

jeśli od 2 miesięcy nie masz miesiączki, to może być ciąża. Kup sobie jeszcze jeden test i zrób dla pewności.

Gość kornelkaa
to gratuluje :)

Moją przyjaciółkę bolały piersi, nie mogła czuć mięsa, a kawę, którą uwielbiała odrzuciła na dobre. Jest w 13 tygodniu ciąży. :)

Gość czy to możliwe
brzmi optymistycznie oby oby oby ;) .. oby do poniedziałku do wizyty u gina ;)

Gość czy to możliwe
no i nic lekarka mowi ze nic nie widac jeszcze ale nie zaprzeczyla ze cos moze byc... dzisiaj zrobilam test z krwi wyniki jutro :( juz sama nie wiem co mam myslec:(

Gość jaka lipa
? to ty autorko topiku? nie jesteś w ciąży?

Gość kornelkaa
i jak tam wyniki krwi ?? jestes w ciązy ??

Gość co myslicie
tak to ja .. wynik hcg ujemny powyżej 1 .. @ nadal niet .. lekarka mowi zebym powtorzyla jeszcze hcg i przyszla w poniedzialek ..:(.. nie wiem co mam myslec.. bola mnie piersi, dobijaja mnie zapachy , nie moge prawie nic jesc bo mnei zaraz mdli nie wiem co jest grane:(