Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka 1234

po jakich tabletkach przytyłyście

Polecane posty

Gość Alinka 1234

witam jestem tu nowa więc bardzo proszę napiszcie po których tabletkach przybrałyście na wadze, pomóżcie bo bardzo chciałabym przytyć. mam 162 cm i ważę 49 kg.

sorry ze was teraz obraze ale wy jakies glupie jestescie za tabsy sie bierzecie a nic o nich laska wiedziec:/ po tabletkach woda sie zatrzymuje w organizmie przez jakis czas i dlatego sie wydaje ze sie przytylo po jakims czasie to schodzi i wszystko wraca do normy ale jak sie zre na potege i coraz wiecej to wszystko mozna zwalic na tabsy ja \'\'przytylam\'\' 3kg ale teraz tego juz nie mam a nic nie robilam, cud?

a nie napisalam ze to \'\'spadlo\'\' po jakichs 2 miesiacach? poza tym takie glupie pytania to zadaja dzieci ktore maja 10lat! nie mozna pytac po jakich tabsach sie tyje bo kazda inaczej reaguje ale jak juz napisalam, za tabsy sie biora a pstro w glowie

Gość Alinka1234
madchen czy jak ci tam sama głupia jesteś, kto pyta nie błądzi wiesz! Agnieszka dzięki za odpowiedź

każde tabletki będą działać inaczej na każdą z Was. jedna po Cileście przytyje, inna wręcz schudnie. jedna po logeście czuje się świetnie, druga nie jest w stanie wytrzymać opuchnięcia, migren i nudności.Nie porórnujcie tabletek w ten sposób, bo to błąd.