Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinna

POŁÓG U KOBIET KARMIĄCYCH BUTELKĄ

Polecane posty

Gość u mnie trwalo krocej
tak z 2 tygodnie z czego wieksza czesc to plamienie

ja karmiłam synka 3 tyg a krwawiłam 4 tyg z czego wiecej plamiłam niż krwawiłam potem 2 nic i dostałam okres i ciagnie sie juz 8 dzien :( musze isc do gina

chciałam zapytać jak reaguje na dziecko, ale widze, ze dopiero za jakiś czas będziesz mogła coś powiedzieć na ten temat :)

u mnie ciągnie się już 4 tydzień i nie jest to plamienie więc się zastanawiam jak długo jeszcze:(

pedagog, mam suczke i własnie ciebie chciałam zapytac czy nie było problemu z pieskiem? nasza jest straszną pieszczocha, ale dosyć posłuszna. jak twoja sunia reagowała na niemowlę?

też mamy sunię :) jak byłam w ciąży, to troszkę ją odsunęliśmy od siebie, tzn, nie poświęcaliśmy jej aż tyle uwagi co wcześniej, bawiliśmy się z nią itd., ale raczej wtedy gdy mieliśmy czas, a nie koniecznie gdy ona chciała nie chciałam, żeby potem kojarzyła mniejszą ilość zabaw, przytulanek itd, z pojawienie się dziecka jak mała się urodziła, jak wróciłam do domu, Juka obwąchała mała i potem juz wszędzie była tam gdzie mała, jakby jej pilnowała, wąchała, czasem polizała i tyle teraz jak mała już raczkuje, to też nie ma problemu, Wiki \"biega\" za Juką, Juką ją tam brodą smyra po buzince i tak się razem \"bawią\" - nie mamy żadnych problemów :)

ewellina, 4 tydzień, to jeszcze norma, ale jak coś Cię martwi, zawsze możesz wybrać się do ginekologa

Gość dzis dni pologu

Gość dzis dni pologu