Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejsbolowa

wytrzaskam go po twarzy!!!

Polecane posty

Gość bejsbolowa

wiem ze to moja wina bo ja zrobilam ta prowokacje by zobaczyc czy moj facet jest wobec mnie szczery>.. az szlak mnie trafia poklcilam sie z przyjaciolka a teraz szykyje sie na dzisiejsze spotkanie by strzelic mu w twarz. Namowilam kumele by zalecala sie do niego ON WIE ZE TO MOJA PRZYJACIOLKA i co sie okazalo dlugo sie nie opieral:/ bezczelny typ. I jak ona mi o tym pierw powiedziala a potem zobaczylam na wlasne oczy wpadlam w szal!!! Poklocilam sie z nia a z nim jeszcze sie dzis policze!!!

Gość ale na sam początek
odrób lekcje :classic_cool:

Gość bejsbolowa
niestety ale juz nie chodze do szkoly wiec nie mam co odrabiac :)

Gość ale na sam początek
nie chodzić do szkoły po gimnazjum to w dzisiejszych czasach samobójstwo :o

Gość bejsbolowa
cyniczko czy chodzi Ci o to że topica nie napisałam z przecinkami i ó ź ż itp albo ze pomyliłam się w słowie?? człowiek zdenerwowany nie patrzy na błędy a z polskiego jestem całkiem ok więc słownik mi się raczej nie przyda. :)

Gość bejsbolowa
jestem po szkole średniej gimnazjum już mam za sobą, więc nie wiem po co się czepiacie i nie do tematu.

Uważaj, bo poskarży się pani i dostaniesz uwagę do dzienniczka, albo mama będzie musiała przyjść do szkoły.

Gość szit on maj
najlepiej zrób to w nocy zaczaj się za murkiem od śmietnika i poczekaj aż będzie przechodził ,wtedy rurą przez plecy :o

Gość zeby ci sie tipsy nie polamaly
:P

Gość nie macie nic lepszego do
roboty tylko wytykanie wszystkim bledow? Wy pewnie tacy uzdolnieni jestescie, ze w zyciu zadnego nie zrobiliscie.... To w takim razie co robicie na takim forum? Madrale sie znalazly

Gość takie pytanko..
nie macie nic lepszego... dziękuję za jedno pozytywne zdanie :). Wchodząc na to forum, czego mogłam się spodziewać...?! Napewno nie opini na temat dręczącej mnie sprawy, tylko właśnie owijania kota ogonem. Ale do nikogo pretensji nie mogę mieć...

Gość bejsbolowa
sorka za zmiane nicku, ale pisałam na innym forum pytanie i dałam takiegi nicka, żeby nie było nie porozumień. :)

Gość bejsbolowa
spadaj stad kretynko.. hmm.. wydaje mi się , że poziom Twojej inteligencji wynosi grubo ponad 10. A TWoje odpowiedz jest wzorem Twojej osoby, miło że tacy ludzie są wśród nas

Gość 32432423
szykuj pysk facet zaraz przyjdzie i dostaniesz chujem po twarzy :D

Gość nie macie nic lepszego do
Wiesz niestety trzeba sie liczyc, bo tu krytykuja za wszystko przewaznie za to co sami robia... no ale coz nie ma sie czym przejmowac, pomysl ze oni nie sa w pelni normalni :) pozdrawiam

Gość bejsbolowa
nie macie niczego lepszego.... masz całkowitą rację. Nie ma się czym przejmować, większość osób piszących negatywne rzeczy sami o sobie wystawiają świadectwo. :) A co do wczorajszego dnia, nie dostałam po twarzy jak to inni sądzili, on dostał owszem nawet nie bronił się. Dajemy sobie miesiąc odpoczynku, jesli ten miesiąc nic nie zmieni (tzn. naszych stosunków do siebie, bardziej mojego) , to niestety koniec naszego związku.