Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmm..

Czy to może sprawiać przyjemność?

Polecane posty

Gość Hmmmmm..

Takie pytanko..do mężczyzn. Czy dla was może być podniecające, jak: dziewczyna leżąc na was (przytulona) delikatnie i rytmicznie dotyka kolanem penisa(przez spodnie) dotyka waszego członka ręką, równiez przez spodnie ociera, niby przypadkiem, pupą o te wrażliwe miejsce siada w specyficzny sposób na kolanach, nie mając seksu na myśli. Czy w takich sytuacjach macie jakieś "dreszczyki", mimo tego, że na seks się nie zbiera... ???????????????????????????????????????????

Gość zawsze
kobiety działały na facetów o ile się nie myle

Gość Hmmmmm..
No to mamy już jakąs odpowiedź :) Dzięki, a powiedzcie nam drodzy mężczyźni co jeszcze was pobudza? Nie jkiś specjalny striptiz itd. tylko jakieś normalne czynności...

Gość to po co te gierki
mimo tego, że na seks się nie zbiera... jak trudno jest zrozumieć kobiety

Myślę, że kobiety lubią być uwodzone i zapewniane o swojej atrakcyjnosci. Jeśli \"nie zbiera się na sex\" ale można się dowartościować, to korzystają z okazji, żeby poczuć przez spodnie, że nan nas działają. W gruncie rzeczy, nie zawsze pieszczota musi skończyć się seksem. Mnie to odpowiada. I ekscytuje też. Pozdro

Gość Hmmmmm..
No ok, może te dwa pierwsze przykłady to typowe "gierki", ale siadanie na koanach i przypadkowe ocieranie pupą?

Gość Hmmmmm..
Facetpoprzejściach- właśnie o takie odpowiedzi mi chodzi. Powiem Ci, że jeżeli chodzi o mnie to masz rację z tym dowartościowaniem i pieszczotami-nie zawsze muszą kończyć się seksem. Pozdrowionka dla Ciebie

Gość a lubicie jak w czasie jazdy
samochodem kobieta dotyka was TAM? z siedzenia pasażera oczywiście - tak delikatnie masuje was przez spodnie.... bo ja się czasami nie mogę powstrzymać :P

chociaż zwykle kończy się to seksem :P nie w czasie jazdy oczywiście ale u nas prawie wszystko kończy się seksem:D

wpadacie na drzewo bo pasażerka złapała was za lewarek ? :P

Gość OCIERANIE PUPCIA
MIODZIOOOOOOOOOOOOOO