Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załąmanaaaaaaaaaaaaaa

jestem stara!!nie jestem juz młoda

Polecane posty

Gość nie kazdy ma zmarszczki
wiem, ze sztuczna chudosc nie sprzyja urodzie i cera sie szybko starzeje, ale naturalnie szczupla figura nie "daje" wczesnych zmarszczek - stan cery i w ogole jakosc skory to genetyka i styl zycia, a nie kwestia wagi.

kremy powinno sie dobierac do stanu skory, a nie do wieku!!! Jak ktos ma sklonnosci do wczesnych zmarszczek to niech uzywa kremow dla dojrzalych pan mimo ze ma 26 -27 lat, ale jak ktos ma mlodziutka cere po 25 r.zycia, to wcale nie musi! Kremy to i tak pic na wode! Gdyby tak pieknie dzialaly, to bogate panie liftingow by nie robily ;)

Gość gość
W pewnym wieku niestety już zostają tylko zabiegi, bo kosmetyki nie maja aż tak silnego działania. Ja ze swoimi zmarszczkami poradziłam sobie robiąc zabieg wypełnienia kwasem hialuronowym w Dental Studio w Rzeszowie. Różnica jest ogromna, więc polecam.

Gość Gość
Dnia 11.10.2007 o 19:43, Gość nie dramatyzuj napisał:

nie chodzi o Twój wiek tylko o cerę! "Młodą cerą" określa się zazwyczaj cerę do 20 roku życia. Już po 20 roku życia zaczynaja sie tworzyć zmarszczki dlatego trzeba używać innych kosmetyków. Ty jestes młoda 🙂

Co za bzdury, do 21 to bardzo,młoda i dziewczęca uroda. A ja po 30 zaczęłam mieć zmarszczki, kto takie kocpoły, piszę hahaha