Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosnica

Powoli mnie to dobija.

Polecane posty

Gość papierosnica

Gdy dochodzi do bardziej intymnej, niż pocałunki sytuacji z nowo poznanym facetem...mi po prostu mija! Zauroczenie, w sensie. No cholera, czy ja mam jakieś za duże wymagania, czy też romansów się naczytałam za dużo;) Zawsze coś mi nie pasuje, a to fajerwerków nie ma, po prostu miło jest, a to coś robi nie tak...im więcej o tym myślę, tym gorzej. Czy tylko mnie to męczy?

Odpowiedziałabym, ale...nie zrozumiałam ;-). Mija Ci podnieceni czy dobry nastrój czy co?

Piszesz o nowopoznanym facecie. A może chodzi o to, że potrzebujesz stałego partnera, któremu ufasz i darzysz uczuciem, żeby były \"fajerwerki\"?

Gość papierosnica
Podniecenie. Nakręcam się jak wariatka, a po jakimś czasie ... napięcie spada. I zawsze potem jakoś tak moje zauroczenie facetem też mija...że kolejny i tak bez fajerwerków, jak już mowiłam;) Może za szybko się to wszystko dzieje...może w moim przypadku sprawdzi się dobre poznanie tej drugiej osoby zanim się zacznie coś więcej...ale jakby nie było, w taki sposób też się poznaje tego kogos;) Wiem, motam, inaczej nie umiem.

Gość papierosnica
Aaaa, właśnie, też to podpowiedziałaś, heh... Właśnie teraz mam tak samo...i stwierdziłam, że zrobię z tym kimś krok wstecz...poznam się z nim lepiej. Brzmi jakbym się puszczała z pierwszym lepszym, ale to nie tak akurat;)

Już rozumiem :-). Z facetem, którego znasz i któremu ufasz łatwiej Ci będzie podtrzymywać atmosferę :-). Powodzenia :-)

Gość papierosnica
Nie dziękuje:) Puchatkowi za to tak, hehe.

Gość papierosnica
Nie rozumiem tego, że moi partnerzy nie chca akceptować gazów, kóre mi się wymykaja gdy juz ma dojś cdo zbliżenia

Gość papierosnica
A ja bym chciała się w końcu dowiedzieć, jak to jest:)

Gość papierosnica
No pięknie, półgłówkom się zachciało miejsca do zabawy:o

Gość papierosnica
Julek - przyznaj sie to ty jesteś tym gupim podszywaczem ?

Gość papierosnica
Nie palę, nie cierpię palaczy:] No ma wpływ i staram się spod tego wyzwolić, nastawić bardziej realistycznie, a nie wciąż te mrzonki i wygórowane oczekiwania:o

Gość papierosnica
Dzięki Ci bardzo, ale do Gorzowa po ciacho ino tylko...? :D