Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhj

Co myslicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość hhj

Widzialam ja kilka tygodni temu w warszawkich KDT i normalnie nie mogłam oczu oderwac. NIGDY nie widzialamn tak slicznej dziewczyny, zreszta wszyscy sie tam na nia gapili. Wyglada jak Angelina Jolie w czasach swietności, o wiele lepiej wygladala na żywo niz na tych fotkach (byla nieumalowana albo z jakims lekkim makijazem). 2 dni temu przypadkowo znalazlam jej zdjecia na stonie dla modelek. A Wy co myslicie? http://www.centrum-modelek.pl/2235_angelina240_warszawa,poznan.html

Gość grugru
mi się nie podoba, chociaż jest ładna, ale jakos taka uroda do mnie nie trafia

Gość amiliana
ja się zastanawiam czy ona jest taka stara czy na taką starą jest stylizowana??? bo jak na modelkę to na prawdę staruszka.. a uroda i do mnie nie przemawia. podobieństwo do angeliny jest, ale to ewentualnie jej gorsza wersja..

Gość amiliana
przepraszam, ale na pewnych zdjęciach to wygląda wręcz brzydko... a to wina racej nie braku urody a tej charakteryzacji feralnej

Gość aleeeeeeeeeee
smutna ta stronka z rozbieranymi kurwiszczami widać po twarzach że dziewczyny uniwersytetu nie skończyły:P

Gość amiliana
po przejrzeniu większości zdjęć dochodzę do wniosku że na urodę bym się z nią nie zamieniła...jedyne, na co mogłybyśmy się wymienić to cycki :-P no i wzrost bym przemyślała, ale reszta - nogi, twarz - nieeee

Gość hhj
Nie mnie jest oceniac jej inteligencje i jakie studia ukonczyła albo dlaczego ich nie ukończyła. Pisze tylko, że mialam okazje widziec ja na zywo (na 100% ona bo po tym tatuazu na ramieniu poznaje) Była bez makijazu albo w jakims lekkim. Naprawde wygaldała o wiele lepiej niz na zdjeciu, absultnie wszyscy sie na nia patrzyli, i faceci i kobiety. Nie wiem czy jest prywatnie "kurwiszczem" czy nie :P ale bynajmniej nie wygladalo na taka. Normalnie byla ubrana w jakas koszulke i takie jeansy do kolan jakie były modne w tym lecie.

Gość amiliana
ze mną studiuje podobna jeśli chodzi o typ urody dziewczyna i znacznie ładniejsza, a do tego na szczęście bez tatuaży :-) ta to dopiero ładna jest hehe i też się każdy na nią gapi

Gość utylizacja wpisz w google
stara pudernica z krzykliwymi tatuazami, ble

Gość ona jest piękna zazdrośnice
mi przypomina też trochę Monikę Bellucci

Gość hhj
mi na ych zdjeciach przypomina połaczenie Belucii&Jolie. ale na zywo jak jedno Angelina

Gość przepiękno zjawiskowa jest
Raz na milion urodzeń trafiają się takie, którym my szare myszy możemy tylko zazdrościć.:(

Gość frefsd
😭 kurwa kto tak neisprawiedliwie rozdzielil urode ona jest pomieszaniem Jolie i Belluci jest piekna cialo ma wspaniale a biust!!!! :(:(:( a ja krzywe nogi nadwage i rozstepy 😭 takei to maja łątwo w zyciu

Gość tez kupiłem
jako facet moge powiedziec ze jedna z najpekniejszych kobiet jakie widziałem

ładn dziewczyna i ma ładnie silikony zrobione, tylko że chyba ma pod skórę a nie pod mięsień...hmmm...zresztą nie wiem, ale i tak mi się podoba :)

Gość kalakuma
przecietna, cos ma w sobie co mnie denerwuje i sie nie podoba, taka jakby kurewka, jak na nia patrze to wydaje mi sie ze smierdzi nieumyta myszka, bleeeee

Gość do autorki żenującego topiku
powiedz, ze zeby zabłysnąć podałas woją własną stronkę, na której są twoje foty. Prawie wszystkie niedowartościowane panny podają tu linki do portali randkowych, bądź modelingowych, żeby anonimowo (pisząc wymysloną historię i nick) zapytac się nas, co o nich/was sądzimy. :P ŻENADA! Oto moje zdanie. :P

Gość tyle trzeba
ładna ale nier jakas super pieknosc. ma taki sukowaty wyraz twarzy :P

Gość frankleinstaian chyba
na niektórych zdjeciach wychodzi bardzo ładnie a na innych wyglada na stara i zmęczoną (szczególnie na drugim)