Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekudłata

MAM STRASZNY BROBLEM Z WŁOSAMI

Polecane posty

Gość niekudłata

mam blond włosy za łopatki. Zapuszczam je, chciałam mieć do pasa. Są piękne, gładkie i lśniące, ale tak cienkie , że sie nie da tego opisać, ok. 1/3 pierścienia zrobionego z kciuka i wskazującego palca. Marzę o długich włosach, czy jestem skazana na ścięcie? :( Poradźcie coś...

Gość mammmm pytanie
??? możesz wyjaśnić o co chodzi z tym pierścieniem:O czy mamy to rozumieć że twoje włosy nie są gęste??

Gość no to musi nieciekawie
wyglądać... o ile dobrze zrozumiałam z tym kciukiem i palcem :)

Gość ojojokud
no złącz te dwa palce w taki pierścień, moje włosy 1/3 z tego miejsca w środku zajmują. Poradźcie?

To tez zalezy kto ma jakie palce :D Rozumiem, ze sa po prostu cienkie. Wydaje mi się, że ne powinnaś raczej nosić długich włosów. Maksymalnie do ramion i wycieniowane żeby dodać im objętości. Chociaż nie wiem dokładnie jak wygladasz więc wiesz... A nie mozesz perzesłac fotki?

Gość a jak sie
cieniuje włosy zeby wyglądały na gęstsze? bo mi fryzjer tak wycieniował (wyskubał) ze w efekcie wyglądało to tak jakby było ich jeszcze mniej!

Nie wiem jak się cieniuje, nie jestem fryzjerką :) Ja mam włosy do połowy szyi, z tyłu mam je tak wycieniowane, ze jak dotkne ręką to mam niezłe futro :D A normalnie sa raczej przeciętnie gęste... Nie sa wycieniowane na całej długości tylo kilka cm od dołu.

Gość simpatico
te cieniowanie moim zdaniem bardziej do grubszych wlósów. ja tez mam cienkie wycieniowane ale teraz czekam az mi odrasną. tez mam cienkie równe z dołem łopatki. zapuszczam. czekam az te cieniowane odrosną bo wiem ze wtedy bedą wyglądac lepiej...

Gość no mnie to pieknie
obskubała. na czybku głowy miałam takie o długości okolo 2 cm. no i w dol były coraz to dłuższe. wygladałam jak nie powiem jak... ;) ale musze przyznac ze po tym scieciu wlosy mi odzyly i tak sie krecily jak nigdy w zyciu! :D

Gość ojojokud
1,5 roku temu cieniowałam, nie podoba mi się to, mam jeszcze na dole troche pozostałości po tym, czekam aż odrośnie. A krótkie włosy mi się nie podobają, mojemu chłopakowi też:( One wyglądają na mnie normalnie jak mam rozpuszczone, nie jakoś źle... ale wolałabym grubsze, są jakieś szampony dobre, odżywki?

Gość polecam oczyszczanie
włosów. do porcji szamponu dodaje się łyżeczke sody. myje się tym włosy. potem się dobrze spłukuje i na koniec polewa wodą z octem lub z cytryną. normalnie włosy robią się od razu bardziej lśniące. powinno sie tak czasem oczyszczac włosy bo szampony dobrze nie wymywaja pozostałości po kosmetykach. po tym myciu nakłada się odzywke. podobno najlepiej olej kokosowy. ale moze byc inna byle bez silikonow. bez silikonow sa odzywki np. ziaja lub ms poters.

Gość polecam oczyszczanie
włosów. do porcji szamponu dodaje się łyżeczke sody. myje się tym włosy. potem się dobrze spłukuje i na koniec polewa wodą z octem lub z cytryną. normalnie włosy robią się od razu bardziej lśniące. powinno sie tak czasem oczyszczac włosy bo szampony dobrze nie wymywaja pozostałości po kosmetykach. po tym myciu nakłada się odzywke. podobno najlepiej olej kokosowy. ale moze byc inna byle bez silikonow. bez silikonow sa odzywki np. ziaja lub ms poters.