Gość rock lady Napisano Październik 11, 2007 http://www.allegro.pl/item255195153_odjazdowa_czarna_kurtka_jak_skorzana_eko_nowa_s.html szukam czarnej z ekoskóry. ta nawet niedroga..co o niej sądzicie? a moze macie inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Październik 11, 2007 Mnie się ta kurtka podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Diamentowa Dziwka* 0 Napisano Październik 11, 2007 calkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Październik 11, 2007 spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamieniem na oślep Napisano Październik 11, 2007 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo fajna Napisano Październik 11, 2007 Nie lubię ubrań ze skóry a tą bym nawet założyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa chwila Napisano Październik 11, 2007 no faktycznie bardzo fajna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa chwila Napisano Październik 11, 2007 no faktycznie bardzo fajna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Październik 11, 2007 ja mam taką i jestem bardzo zadowolona http://www.allegro.pl/item254430451_szok_139_zl_kurtka_emanuelle_czarna_roz_s.html#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 12, 2007 ja też mam taką jak w drugim linku ale brązową i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość millamilunia Napisano Październik 12, 2007 Bardzo ajne kurteczi,tylko mam pytanie,czy one sa przejściowe,czy nadają się na zimę ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 12, 2007 moja jest troche ocieplana, na duży mróz na pewno się nie nadaje, ale z ciepłym swetrem może być na cieplejsze zimowe dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie_wiem Napisano Październik 12, 2007 zaj***aa ta kurtka w drugim linku też taką chce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 12, 2007 tylko że modelka na zdjęciu ma za mały rozmiar, dlatego nie ma zapietej na cyckach, w rzeczywistości jak się dobierze dobrze rozmiar to sie wygląda troche inaczej, jest ciut dłuższa i luźniejsz w talii, ale mnie to odpowiada bo można coś grubszego założyć po spód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach