Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

narinka

jak mam sie zachowac? pytanie do kobiet i...mezczyzn tez

Polecane posty

kobiety niech ocenia intuicja, mezczyni meskim punktem widzenia. kobiety doswiadczeniem, a mezczyzni wiedza, kiedy mowi sie tak, a nie inaczej... prosze! Narastajace napiecie w znajomosci, jedna cudowna noc, aczkolwiek bez seksu. Bo nie chcialam. Przepraszał za zuchwałosc, zapewnial o wyjatkowosci naszej znajomosci. O mojej wyjatkowosci. Mowil o znudzeniu jakim darzy swoja dziewczyne, o tym, jak malo tam emocji i uczuc a jak duzo zobowiazan. Kiedy kilka dni potem zaproponowalam mu cos wiecej.. powiedzial, ze nie chce mnie skrzywdzic, ze ma za duzo problemow, ze jest starszy. Ze ja zasluguje na kogos lepszego. [ dla mnie to glodne kawalki ] \' zostanmy przyjaciolmi, bedziemy blisko, a ja nie bde mogl Cie skrzywdzic \' i ucichlo. czasem sie odzywa, ale jak juz, to zawsze tak cieplo i serdecznie. mi zalezy. co robic? odpuscic? czy powoli dzialac? ...tylko jak?

Gość nietutejsza
'darzy' swoja dziewczyne znudzeniem ? fajnie ujete ;) czul do ciebie namietnosc, chcial seksu, jest na tyle kulturalny, ze nie nastawal, ale potem czar prysl i juz cie nie chce ... jest widac milym gosciem, ze grzecznie zaproponowal przyjazn :)

Gość agnesina
Moim skromnym zdaniem jak facet wyjezdza z tekstem "zaslugujesz na kogos lepszego " to w delikatny sposob daje do zrozumienia ze nie jest zainteresowany powazniejsza znajomoscia. Ja bym sobie odpuscila. I glupio bym sie czula zabiegajac o faceta ktory dal mi kosza.

Gość nabiezaco
moze za duzo przezyl ze swoja dziewczyna?moze tlko chcial Cie bzyknqac?a moze glupio mu sie zrobilo,ze odmowilas?

Kolejna naiwniara która wierzy, że jest wyjątkową dla faceta, który chciał ją po prostu bzyknąć:)

Gość pakujesz palec między otwarte
drzwi i pytasz o co chodzi.... chodzi o to że kooleś jest zajęty i jeśli Cię czarował to tylko dlatego że szukał rozrywki, faceci w związkach czasem tak mają jelsi liczysz na wielki happy end to wyobraź sobie że np za rok gdy będzie znudzony Tobą będzie czarował inną panienkę i żalił jej się jak bardzo znudziła mu się jego obecna dziewczyna

cyniczek, chcialabym sobie to ostatecznie uswiadomic. moze nawet mam tego swiadomosc, dlatego pewnie takl boli jak mysle o nim

wiesz to taki stary chwyt wmawiac lasce że jest wyjątkowa....wiadomo, to nic nie kosztuje a każda z nas właśnie chce taka byc gdy facet mówi że jesteś wyjatkowa, interesująca i tylko Ty jesteś taaaaka seksowna...to wiadomo że łatwiej mu ulec i dac sie ponieśc fantazji takie słowa to jak miód na zranione serce faceci wiedzą że właśnie takich słów oczekuje przeciętna szara myszka więc właśnie te słowa traktują jako ostateczną broń, której ulegniemy

ale nie uleglam! nie dostal ;bzykanka; jesli o to tylko chodzilo. ale moze wystarczyla mu -do polechtania swego meskiego ego - jedynie mysl, ze skoro zaproponowalam cos wiecej, to zapewne juz na ktoryms z kolei spotkaniu z serii ;cos wiecej; dalabym mu, prawda? słabizna...

zawsze możesz udawac że go sprawdzałaś lub tylko podpuszczałas skoro nic nie dostał to nie masz powodu czuc się winna czy łatwa ale fakt mizianie się z zajętym facetem jest hmmmm takie sobie, wiadomo ty myślisz: "ja jestem wolna więc robię co chcę, to on powinien czuc sie winny bo zdradza dziewczynę" ale facet widzi to inaczej, on odbiera to w ten sposób że nawet na wieśc że ma kogoś laski lecą na niego.... dobrze że nie posunełaś się dalej, na przyszłośc nie dawaj wpuszczac się w maliny

Gość maleńskiemaleństwo
ehhh, jakkolwiek to nie zabrzmi, i mi się wydaje, ze kolega szukał tylko chwilowego "relaksu" z Tobą... tak mi się wydaje, niestety

i jak mówi \"pakujesz palec między otwarte \" nie dawaj sie wpuszczać w maliny nie lubię kiedy koleś/panna jest z kimś, a czaruje inne laski/kolesi - takie zachowanie jest \"bleeeeeeeee\"

za mloda jestem zeby zrozumiec te chwilowe \'relaxowanie\' sie , najwyrazniej. Ja wciaz wierze, ze za tym stoja wielkie emocje i uczucia. a to tak, o!, bzy-kan-ko! chyba dlugo bede chorowac, bo ja sie w nim zakochalam, a potem jeszcze sama proponowalam, sugerowalam, wrecz zachecalam... :O boze

Gość kjjhkjh
widać że dał ponieść się chwili, i że prawdobodobnie tak samo by było gdybyście się przespali, z drugiej strony facet zachował się, maxymalnie w porządku wobec Ciebie. Kiedy całe to jego napięcie seksualne opadło zrozumiał że najprawdopodobniej była byś dziewczyną na tę jedną noc, nie chciał Ciebie krzywdzić i jednocześnie zdradzać