Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka17

Jak to wyglada prawnie ???

Polecane posty

Gość anulka17

Mam 17 lat mieszkam z matką i siostrą nie moge juz wytrzymac w domu bo matka pije .. jest alkoholiczką... mam mozliwosc wyprowadzenia sie do chłopaka ktory ma 23 lata tylko nie wiem czy było by to zgodne z prawem ... Słyszałam że jest taka możliwość czy ktoś się na tym zna ?? Proszę o Pomoc..

Gość ech dziecko dziecko
chcesz z deszczu pod rynnę trafić? Za młoda jesteś na dorosłe życie.

Gość ja sie wyprowadzilam
jak miała niepełne 18 lat do chlopaka. Mam teraz 24 lata i nadal z nim mieszkam,niedlugo bierzemy slub:-)

Gość anulka17
Do " Ech dzicko dzicko" wyobraź sobie że jestem o wiele bardziej rozgarnięta niż nie wiele starsze kobiety czyt. 25- 28 lat i tez wiele w zyciu przeżyłam ... a chciała bym się wkoncu wyrwac z tego domu... "ja sie wyprowadziłam" gratulacje a nie miałaś przez to kłopotów z policją ?

Gość hhj
nie znam sie na tym ale chyba jesli matkla nigdzie nie donisie ze sie wyprowadzilas wbrew jej woli to nic to nikogo nie interesuje.

Gość ech dziecko dziecko
jeeli twoją motywacją jest tylko chęć wyrwania się z domu, to uwierz, to nie jest najlepszy pomysł.

Gość amiliana
jeśli matka nie będzie interwniowała to nie ma problemu...

Gość ja sie wyprowadzilam
Mialam taką samą sytuacje jak Ty,matka piła wiec nie wytrzymałam i wyniosłam sie z domu. Z policją nie miałam problemów bo moj ojciec nie mial nic przeciwko,wiedzial ze za miesiąc i tak to zrobie bo akurat wtedy konczylam 18 lat,matka nawet sie tym nie przejela. Jezli masz 17 lat to radzilabym Ci troche poczekac do ukonczenie osiemnastu,poniewaz nie znam Twoich rodzicow i mogłabyś mieć problemy. Jeżeli Twoja mama pije a masz ojca to poorozmawiaj z nim i powiedz jak sie czujesz,moze jakos Ci pomoże.