Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiejsza

PROSZE DORADZCIE MI CO MAM ZROBIC

Polecane posty

Gość dzisiejsza

jestem z chlopakiem 1,5roku ,na poczatku czulam do niego silne uczucia ,bardzo mi zalezalo ale od jakiego czasu,tzn,od jakis 2miesiecy nie czuje nic do niego,nie wiem czemu,nie mam ochoty sie nawet czasem z nim sptokac ,mowie mu wtedy ,ze jestem zajeta a tak naprawde siedze i nudze sie w domu:Onie wiem czemu tak sie dzieiej,chcialam z nim zerwac ale on od 2tygodni ma problemy rodzinne i boje sie,ze jak zerwe to sie jeszcze bardziej zalamie:( jest mi go szkoda ale niechce byc z kims kogo nie kocham,on jest bardzo za mna wszystkim mowi,ze mnie kocham nad zycie,ze jest szczesliwy,,,,.... co mam zrobic:(mam 23lat a on 24

Jeżeli nic do niego nie czujesz , i nie masz ochoty na spotkania z nim , to nie ma sensu tego ciągnąc dłużej i się męczy.Może poczekaj aż sytuacja się poprawi i wtedy z nim zerwij - chociaż poczuje się napewno jakby dostał nóż w plecy ....... sama nie wiem czy tak czy inaczej -ale napewno nie możesz byc z kimś kogo nie kochasz. pozdrawiam :)

Gość Bronisław.
Ja bym skoczył 🖐️

Gość zjedz owsiankę
:D :D :D

Gość Bronisław.
Skoczył oczywiście: Skakanka >>---> strych >>---> skok 🖐️

:D przecież zycie toczy się dalej , moja babcia zawsze powtarzała TEGO KWIATA PÓŁ ŚWIATA :d