Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka frust ratka

Moje pobudki intelektualne na macierzynskim spadly ponizej zera

Polecane posty

Gość Taka jedna młoda mama
Witajcie dziewczyny! Te bodźce intelektualne wcale nie są aż takie dobre:) Ja mam odwrotnie, bo.... Mam maleńkiego synka (4 miesiące). NIedługo wracam do pracy (do dwu!!), studiuję na studiach doktoranckich...+ wykańczamy mieszkanie i szczerze powiedziawszy... jestem wypruta i nie wiem co to będzie jak wrócę na całego do pracy. Jeszcze zgodziłam się pisać felietony co miesiąc... Nic nie oglądam, bo nie mam czasu i sił!

hej dziewczyny ja tez mam wrazenie ze na macierzynskim sie uwsteczniam :/ bardzo brakuje mi kontaktu z ludzmi, siedze kurna tylko z dzieckiem ktore tylko na mnie patrzy :) odliczam dni kiedy wracam do pracy jeszcze tylko 28 dni!!! tv nie ogladam za wiele bo nei lubie, a jak jzu to discovery lub comedy central, seriali nie lubie; czytac czytam gazetki o dzieciach, kafe i www rozniaste, ale z reguly o macierzynstwie myslec mysle z reguly o tym co i za ile musze kupic zrobic itd.. w domu, dla meza, dla dziecka.. a cod o rozwijania talentow to tez nei uwazam ze rozwijanie neikoneicznie talentow wszystkich mozliwwych i planowanie zycia dziecku jest jedna z najgorszych rzeczy i bledow popelnianych przez rodzicow :/ rozumieme dodatkowe zajecia dla dziecka ktore wykazuje chec i umiejetnosc ale na sile zebym zmuszla dziecko do chodzenia na taniec, flet, rysunek, basen i niemiecki to bez przesady..

Gość sprzedam*
na macierzynskim jest jeszcze znosnie - zobaczycie co bedzie na wychowawczym :O