Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

czy Młodzi kupują sobe prezenty???

Polecane posty

no właśnie - czy kupujecie Waszemu przyszłemu Mężowi prezent z okazji ślubu? bo że na rocznice się kupuje to wiem - ale co ze ślubem?

kolejne durnowate pytanie :/ sorki, bez urazy, ale co to kogo? jak mas zochote to mu kup, jezu, a jak nie masz to nie kupuj!

jejku sękata jak nie masz nic do powiedzenia to może się nie wypowiadaj??? nie pytam o to czy mam ochotę, tylko czy się to robi czy nie - tak ogólnie

Gość nie ogólnie nie robi się sobie
nawzajem prezentów w dniu ślubu Od tego jest noc poślubna :)

hahah, dobre :P no ale co to z apytanie robi sie czy sie nie robi? jak mu zrobisz to bedzie ze sie robi, jak masz jakiś ciekawy pomysł to jak najbardziej, czemu nie? dlaczego w ogóle o to pytasz? chces zmu coś dać czy nie? japiernicze...

Gość o matko salatko
No, pomyśł trochę. Chyba wesele i ślub i cała organizacja to już taki wydatek, że żadnych innych prezentów nie potrzeba? Sorki, ale dziwię się, że ktoś ma czas siedzieć i wymyślać takie głupoty i stwarzac jakieś sztuczne problemy niewiadomo po co.

no ja tez slyszalam ze sobie kupuja prezenty aczkolwiek jestem przeciwko moja kolezanka kupila sobie w zajemnie prezety o wartosci okolo 2 tys zlotych jakies kina domowe z telewizorem ona dostala zloty zegarek i cos tam masakara...a wcale sie im nie przelewa

Gość rori
Tu nie chodzi o prezenty kasiaste, tylko takie ze szczerego serca np. łańcuszek w kształcie serca zakładany na szyję dziewczynie podczas piosenki o miłości tak aby ją jak najbardziej zaskoczyć, a mężowi dać album wypełniony zdjęciami z sesji bieliżnianej, oczywiście swojej-efekt murowany. Dla mnie DVD czxy Plazma nie jest prezentem tylko dodatkiem do ślubu.... Ja jestem na tak z tym dawaniem upominków-tylko pomysłowych, od serca i danych z uczuciem.