Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onna20

depilacja

Polecane posty

Gość onna20

Czy przeszkadza wam owłosiona klatka u waszych facetów. Mi niestety tak. Znacie dobry sposób na ich deilacje??

Nigdy nie podobały mi się włosy na klacie faceta, ale odrzuca mnie myśl, że facet może się depilować, już bym wolała u niego krzaki (moze jestem staroświecka, ale po prostu tego nie lubię :)). Na szczęście mój facet ma gładziutką klatę bez golenia :D Twój może golić tym, co ty- maszynką albo depilatorem. Jesli będziesz chciała mu jakiegoś kupić, to polecam na electro.pl; jeśli nie będziesz mogła znaleźć nic dla facetów, to do nich napisz, na pewno Ci pomogą- mają rewelacyjne podejście do klienta :)

Gość 32424
pomysl sobie jak wygladala by jego klata po delpilacji maszynka na drugi dzien:| a depilator? toc to taki byl przy wyrywaniu wloskow ze napewno bys ie temu nie poddal;p jesli to Twoj facet i go kochasz to powinnas akceptowac jego owlosienie, ja tez nie lubi owlosionej klaty no ale moj chlopak ma troszke wlosow i nie wymagamz beys ie dl amnie depilowal bo kocham go takiego jaki jest:-)

Gość jkahh
przeszkadza dlatego swojego misia wysylam do DEnique regularnie

Posiadam do sprzedania LASER RIO 60. Najlepszy na rynku. laser mam od miesiaca prawie wogole nie uzywany. bez zadnych uszkodzen itd. w razie pytan albo ochoty kupna prosze pisan na e-mail cyganeczka112@wp.pl OKAZJA CENOWA!

Gość kikkor
palnik gazowy.