Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewewewe

Mężczyźni! Jak Was odzyskać?

Polecane posty

Gość wewewewewe

Proszę o to byście wypowiedzieli się odnośnie tego w jaki sposób kobieta mogłaby Was odzyskac? Napewno coś jest, uczucie nie wygasa pzecież tak szybko:( co zrobić?

Opisz swój przypadek jak najdokładniej (to bardzo pomaga), to może któryś z nas będzie w stanie doradzić coś sensownego.

Gość tylko i wyłącznie
obciąg z połykiem :classic_cool:

Gość wewewewewe
tego już próbowałam i żadnym nie poskutkowało :( Znacie jakieś inne sposoby?

Gość wewewewewe
Byłam z kimś i było nam cudownie... Pracowaliśmy razem i w pracy się poznaliśmy. Któregoś dnia bylismy w pewnym klubie i powiedziałam mu że nie ma sensu, ale on dał mi niby szanse i chciał być dalej ze mną, ale już wtedy widzieliśmy się tylko w pracy i to bardzo żadko bo chyba już mnie unikał, wkońcu coraz mniej sie odzywał, pozniej znow sie pogryzlismy o jakis glupi opis gg ( u kuzynka:) musze zapomniec o tych co mnie skrzywdzili) to jego opis. Dalo mi to do zrozumienia ze chodzi miedzy innymi o mnie. Pokłocilismy sie troszke przez gg i po tym juz calkowicie przestal sie odzywac a ja sie zalamalam i napisalam mu sms ze juz chyba sie nigdy nie zobaczymy ze nie wracam do pracy itd, to on jeszcze odpisal spytal dlaczego itd widac ze byl przejety, juz od tego momentu wogole sie nie widzielismy, on sie nie odzywa teraz juz wogole, tymbardziej ze moja ostatnia wiadomosc brzmiala tak ,,Nie wiem jak można zmianiać tak szybko zdanie, nie rozumie.. Zadajesz mi ból, to co było między nami z mojej strony w przeciwieństwie do Ciebie było szczere, a Ty tylko grasz. Musze zapomnieć o Tobie. Już nigdy się nie odezwe. Masz spokój. Zegnam"

Gość wewewewewe
ostatnio mial pewne opisy na gg ze mysli caly czas, ze juz go nic dobrego w zyciu nie spotka, ze kiedys bylo tak pieknie.... ale nie wiem nawet czy to bylo do mnie:( on ogolem jest po 5letnim zwiazku:(

Gość wewewewewe
mysle ze raczej mądre osoby domyślą sie które to podszywy

wewewe - przeczytaj to co napisalas i zastanow sie.. po co chcesz odzyskac czlowieka ktory dobitnie dal Ci do zrozumienia ze mu nie zalezy... ? przepraszam,ale tak to wyglada.. :(

Gość wewewewewe
te opisy daja mi nadzieje, ale nie chce jej miec naprawde bo bez niej bedzie mi latwiej zapomniec

Gość wewewewewe
nie potrafie teo zrobic, probowalam ehh

Gość ale czego
o matko co za dziecinada. po ile macie lat??

Gość wewewewewe
co dla Ciebie jest dziecinadą? Że komuś zależy? Sorry ale ja chciaąłm porozmawiać, on nie i tak to wygląda obecnie. Mieskza daleko ode mnie i to też stanowi jakiś problem.

Gość ale czego
"pozniej znow sie pogryzlismy o jakis glupi opis gg ( u kuzynka musze zapomniec o tych co mnie skrzywdzili) to jego opis. Dalo mi to do zrozumienia ze chodzi miedzy innymi o mnie. Pokłocilismy sie troszke przez gg i po tym juz calkowicie przestal sie odzywac a ja sie zalamalam i napisalam mu sms ze juz chyba sie nigdy nie zobaczymy ze nie wracam do pracy itd," M.in to jest dla mnie dziecinadą:o

Gość wewewewewe
Moze i jest, w kazdym badz razie jestem bez pracy i bez niego. Kit ze wszystkim... :( dzieki chocia teraz juz mniej tej nadzieji

Gość ale czego
Mogę zapytać po ile macie lat??