Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważka26

Dziecko z meżczyzna bioracym sterydy

Polecane posty

Gość Ważka26

Koleżanka jest w ciąży z chłopakiem który przez długi czas brał sterydy. Słyszałam ze to nie jest dobre dla potomstwa. Czy ktos może cos wie na ten temat

Gość dommmmmi
Ja znam tatusia który pakował na siłowni, no i dzidzia jest zdrowa i cudowna

streydy to substytut dla tych którzy nikłym wysiłkiem chca wygladac na meskich i przystojnych kolesi a skutki niestety sa odwrotne pomijajac fakt ze wygladaja jak karykatury( mała głowa , abs(absolutny brak karku) i z reguły chude girki) to jeszcze takie ujmy na zdrowiu , nie wiem jak mozna byc z kims kto bierze sterydy a dziecko miec to juz katastrofa ......chociasz jak sie urodzi to w ramach treningu zamiast dawki omnadrenu czy innego gówna moze nosic dziecko do 10 roku zycia :)

Gość sterydy w ogole
nie sa zdrowe... Ale czasem innego wyjscia nie ma (zalecania lekarza - nie mam na mysli pakowania na silowni :P ) A co ty sie tak interesujesz tym z kim kolezanka dziecko bedzie miala...? ;)

Haha, oni mają cienkie nóżki, bo ich nie ćwiczą :) Na siłownię chodzą w klapkach, takich jak na basen, a na przyrządach do trenowania nóg ćwiczą baby. Pamiętam jak moja przyjaciółka kiedyś zlazła z jednej maszyny, a za jakiś czas zabłąkał się tam jeden z napakowanych, i mało mu oczy na wierzch nie wylazły jak miał wycisnąć tyle, ile ona wyciskała lajtem zupełnym gadając przy tym ze mną. Ale tak na całokształt patrząc, to na \"mojej\" siłowni faceci byli naprawdę OK, przylazłyśmy tam z przyjaciółką, żadne tam laski z nas, a oni byli naprawdę nadzwyczaj uprzejmi. Pomagali plasterki przenosić, zmieniać ustawienia tych wszystkich maszyn, zupełnie zmieniłyśmy nasz pogląd na temat \"karków\" :) A wracając do tematu. Mnie się wydaje, że sterydy wpływają bardziej na jakość/ilość plemników, a nie na zawarty w nim genotyp. Jak już się uda zajść, to powinno być OK :)

dla mnie ktos kto łatwym sposobem chce uzyskac zajebisty wyglad zeby podniesc swoja samoocene to madry nie jest i tyle a ze uprzejmi dobrze ze tacy chociaz sie zdarzaja:)

Gość ale autorka nie napisala
ze ten mezczyzna bral sterydy i pakowal na silowni ;] Niektore leki sa przeciez sterydowe ;)

Gość rokokoko
A ja słyszłam, że im te strydy na fiutka się rzucają. :O Moja przyjaciółka strasznie się skarzy, że kiedyś się ze swoim mężem codziennie kochała i miał fajnego, okazałej wielkości penisa... a jak od 10 m-cy wali sterydy to albo mu się nie chce albo mu nie staje... a jak staje to jest taki półtwardy flaczek, któremu daleko do oryginalnych rozmiarów sprzed staerdów.

Racja :) A odnośnie kolesi z siłowni, to przecież nie wszyscy się dźgają Omą. Część owszem, ale ich można dość łatwo z gęby poznać (mają takie napuchnięte szczęki :o). Pozostali wcinają odżywki białkowe, a część co najwyżej dietę troszkę modyfikuje. I ci ostatni mają najfajniejsze ciała :) To znaczy są nieprzesadzeni :)

no zgadzam sie jednak byłam z kolesiem który jak zaczynał dopiero brac potem sie rozstalismy teraz jestem juz mezatka i mam dzidziusia , ale z nim widuje sie kilka razy w roku gdyz mieszka tam gdzie rodzice i poprostu szok koles ma z ryja banana!!!! albo ksiezyc jets wielki tur i ma czeste bloki tzn zacina sie podczas mowy szukajac słowa lub zapomina watku no ale jest opalony ma łąncuch sportowe auto i miesnie -wiec swój cel zyciowy osiagnał ale jakie to bedzie miałos kutki na przyszłosci .......przezyłam nasze rozstanie bo bylismy ze soba i mieszkalismy 4 lata ale teraz kurde normalnie dumna jestem ze mam chudziutkiego meza i sprawnego w 100% i zdrowe dziecko !!!!!!

coś w tym co napisała Acha jest.. :) co do odżywek - odżywki to odżywki, nie ma co porównywać do sterydów. omadren, magiczny hormon wzrostu zza wschodniej granicy i tego typu bajerki - to jest syf i skutki w przyszłosci będą..

noe eeeeee eeeee 🌻 gdzies Ty była jak Cię nie było ? faktycznie kope...miesiecy !! samanta 🖐️ wiem co mowie mój maz niepozornie wygląda za to ...:P heh heeee

Gość gość
Jesteście o tych sprawach ciemni podczas cyklu sterydowego właśnie pataszek jest duży a popęd niesamowity nawet z stała partnerka do kilku razy dziennie ja brałem tescia z winem i nie byłem bez karku ale chciałem poprostu skoczyć wyrzej ponieważ genetyka już nie dała a o dzieciach zależy co się bierze sterydy genetyki w wiekszości nie zaburzaja sa tylko 3 substancje co maja wpżyw ale to już profesjonaliści biorą takie cuda wieć dziecko po koksie urodzi się zdrowe A testosteron podawany facetowi sprawia że libido jest kilka razy wysokie przy zostasowaniu antyestrogenów. Jedynie po cyklu mogą występować zaburzenia libido i to w zalożności od faceta i jaki odblok stosuje ja zawsze biorę hcg co 7 dni 5000uj przez miesiaci clomid 50 tab z tym pierwsze 3 dni po 4 tab na dzien i nolve codziennie po 1 tab przez ok50dni

Gość gość
poziom niektórych pań jest żenujący, panie się nie znają bo niby jak skoro nie biorą ...ale wiedza lepiej niż nie jeden facet :D jasne że nie jest to groźne dla potomstwa !!!!z reszta mam zaufanego gościa od którego sprowadzam stuff doping-online.com i wiem że nie podrzuca mi jakiegoś g...tylko solidny towar...a jasne że jakośc towaru też się przekłada na zdrowie...w takie rzeczy jak się już ktoś "bawi" to nie warto oszczędzać ....

Gość gość
A przy chorobie hashimoto czy dziecko moze miec jakies wady genetyczne skoro u mnie w rodzinie nikt nie ma i u mojego chlopaka tez nie ? Pilnie prosze o odpowiedz

Gość Znam
Hahahahaha najlepiej czyta się komentarze typu ,, a ja słyszałam”, ,, a ja widziałam” , ,, a ja wiem” itp. A tak naprawdę żadna z tych osób nawet godziny nie spędziła z takowym ,, koksem”. Ja mam cudownego mężczyznę od 3 lat, który bierze sterydy, nie ma chudych nozek, i ma tyle siły co nie jeden przemądrzały ołówek, który w martwy kończy na 100. Jeżeli ktoś myśli ze ,, nikłym wysiłkiem” można brac sterydy i się ,, napakować” to gratuluje wiedzy wyssanej z palca. Żeby wyglądać jak facet a nie chłopiec z 3 gimnazjum trzeba jeszcze do tego pocisnąć i to nie na bierzni tylko konkretnie, a do tego to nie są cukierki żeby sobie ot tak łykać, tylko tu potrzebna jest pewna niezbędna wiedza co i jak łączyć kiedy itp. No i dodam, ze niejednego ,, koksa” znam, który jest 100% mężem, 100% ojcem 100% zdrowego dziecka. Ba! Taki ,, koks” nieraz już udowodnił, ze jest inteligentniejszy niż niejeden chuderlak ( chudy bo chudy, ale jaki mądry bo po studiach przecież:D), i taki koks swoją kobietę na rękach nosi, drzwi otwiera, kwiaty kupuje i umie kochać szczerzej niż niejeden szczypior. A już nie wspomnę o sytuacjach, gdy kobietę bronić trzeba, bo świat niebezpieczny, no ale cóż, trzeba będzie użyć zaczarowanego ołówka... Taka sytuacja. Pozdrawiam wszystkich nieświadomych i polecam się nieco dowartościować;)

Gość gość
Moj maz bierze sterydy juz ladnych pare lat wzgledy zdrowotne ma problemy ze stawami i kolanem. Dzieci mamy zdrowe zadnych komplikacji podczas ciaz nie bylo.