Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyye

Seks w lokalu bloku mieszkalnego to perwersja

Polecane posty

Gość dyye

Jeśli mieszkamy w M-ileś tam bloku mieszkalnego z lat powojennych to chcąc niechcąc zachowujemy się jak zboczeńcy. Przecież tam wszystko słychać! Czasem myślę że mogłam już ukierunkować się na ekshibicjonizm i pójdzie to u mnie dalej skoro nie wstydzę się jęczeć czy głośno gnieść poduszki w moim mieszkaniu. Po prostu zza ściany dzielącej moje mieszkanie z mieszkaniem... z sąsiedniej klatki schodowej słyszę cykający zegarek (chyba jakiś stojący budzik). Łazienkę i toaletę to jakbym miała wspólną z sąsiadami (słychać np sikanie itd). No i tak dzisiaj rano kochaliśmy się w łazience a ja nie mogłam przestać myśleć o tym że sąsiedzi słyszą każdy dźwięk (a akurat kręcili się w okolicy swojej łazienki). A potem mijamy się na klatce schodowej a ja się zastanawiam co oni sobie o mnie myślą... Jak to jest u was?

dyye , alez masz klopot, naprawde... a co Cie obchodzi, co sasiedzi pomysla?? U nich w lazience sie kochal;as, czy u siebie?? Sasiedzi nie maja takich problemow jak np. sikaja. Nie interesuje ich, co myslisz o odglosach, ktore slyszysz od nich, nie??

Gość dyye
No jakoś nie mogłam zachowywać się swobodnie wiedząc że oni słyszą. ;D No a jeśli jednak hałasuję to - jak pisałam - czuję się wyuzdana, perwersyjnie się kochająca itp.

Gość dyye
ściany to pół biedy ale największym problemem są kominy biegnące w pionie

Gość dyye
Noooo.... Jakoś tak od pewnego czasu.... i milsi się sąsiedzi robili, i szacunku okazują więcej.... Fak(t)ów nie łączyłam ale kto wie....

Gość rafałko
Moja żona miała opory przed artykułowaniem seksu, "bo sąsiedzi usłyszą" itp. Sytuacja się zmieniła, gdy słyszeliśmy jak sąsiadka z góry przeżywa rozkosz. Potrafiła jęczeć i krzyczeć nawet do 30 minut. Robiła to tak niesamowicie, że natychmiast dostawałem wzwodu i miałem ochotę na moją żonę. Słysząc tę kobietę nikt nie miał wątpliwości, że seks jest czymś pięknym, a myślę, że mogli ją słyszeć wszyscy mieszkańcy naszej klatki. Smaczku całej sytuacji dodaje fakt, że po jednym z takich seansów, gdy wyszedłem na balkon zauważyłem powyżej dwie dwudziestoparoletnie dziewczyny, więc był to chyba seks lesbijski. A co do patrzenia na sąsiadkę, która artykułuje swoje szczęście: po prostu patrzyłem na nią jak na osobę szczęśliwą, ja bardzo lubię przebywać wśród ludzi szczęśliwych. Po tym jak moja żona kilka razy usłyszała, jaka jest szczęśliwa, pozbyła się hamulców i jakość naszego seksu uległa popraiwe.

Gość rafałko
A jak wciągnęliśmy do zabawy sąsiadów, wszelka obawa, lęk i brak swobody zupełnie nas opuściły, właściwie to nawet połączyliśmy już mieszkania z sąsiadami z boku i śpimy we czwórkę :)

Gość rafałko
Bardzo kuźwa śmieszne podszywaczu!

Gość mmkso
a dla mnie ten podszyw był naprawdę śmieszny :D

Gość rafałko
Jest tylko mały kłopot, sąsiedzi trzymają w domu kucyka, co z tym fantem zrobić? Ja jestem wyzwolony, ale żona jednak ma jeszcze w tym względzie pewne opory..mam nadzieję, że do czasu :) Trzymajcie kciuki

Gość rafałko
pan Stach spod piątki, rozwodnik, stwierdził ostatnio, że mu się podobają te międzymieszkaniowe orgie (dawno nie miał kobiety). Gdy mu wspomnieliśmy o kucyku sąsiada, tylko tajemniczo się uśmiechnął :)

Gość MAriusz BHP
ja miałem (dalej mam tylko tam nie mieszkam) takie mieszkanie gdzie dzwięk przenosił się tylko w łązience i kiblu, w pokojach byłą absolutna cisza, chyba że łepek zza ściany puszczał te swoje hip hopy z subwooferem

Gość leśny
Hehe..... mam szczęście nie mieszkać w bloku. Ale jak tak czytam o tych odgłosach to przypominają mi się czasy studenckie gdzie mycie zębów w łazience gdzie za cienką kotarą zasłaniającą prysznic zabawiała się parka było na porządku dziennym..... Albo kolega który przyprowadził w nocy poznaną na imprezie dziewczynę i nie dawali nam spać..... Po czym biedna jak się obudziła i nie była już zamroczona procentami, zobaczyła że w pokoju spało 3 innych facetów powiedziała tylko: no kur.... pieknie. Ale herbatki już się napić z nami nie chciała :)

Gość ajjm
leśny - to miałeś bardzo zabawne przeżycia :D

Gość ajjm
dobry podszyw nie jest zły :P

Gość MAriusz BHP
to ja byłem tą laską z akademika, tylko, że zmieniłem płeć. Przepraszam, że nie zostałem wtedy na herbatę, ale pracowałem w seks-shopie na pierwszą zmianę i musiałem lecieć do pracy.

Gość z moich doświadczeń wynika
że sąsiedzi stają się bardzo mili, natomiast sąsiadki przestają się odzywać. Serio! :-)

lesny- fawno to bylo napisalne ale dosadnie ;) hehe- zwlaszcza no kurwa, pieknie! :) a co do sasiadow, moi mi wpreost mowia, ze za ostro sie bzykamy i spac nie dajemy :)

Gość Rafalko to jest komiczne
Dawno sie tak nie usmialam.

no właśnie...tak się zastanawiam,....jak mozna kochać się w bloku?...przecież tam wszystko słychac!...dajmy na to że w dzień to jeszcze jeszcze...ale w nocy?...kiedy kazdy szmer słychac?!!!!!...to jakieś nieporozumienie tex cały sex:O

kasieńko..... nawet jeśli nie obce to....żenujące:O

A niechaj sobie słuchają. Ja jak słysze ze sąsiad "pracuje" to także nabueram ochoty i wtedy wsspólne stękanie wspólne skrzypienie łóżek. Zabawa na całego

Gość Nocna Zmora
A od sąsiadów takich odgłosów nigdy nie słychać????? No to raczej oni mają problem...