Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analizator_analny

Pytania tylko do kobiet lubiacych sex analny - mam wiele pytan

Polecane posty

Gość analizator_analny

Nie udalo mi sie przekonac do anala mojej laski wiec potrzebne mi argumenty: 1. Dlaczego sprobowalyscie (film/facet/fantazje/kolezanka) 2. Czy spodobalo wam sie po jakims czasi 3. Czy przestalo wam sie podobac 4. Procentowo ile waszych stosunkow jest analnych 5. Czy namowil was facet, czy same chcialyscie sprobowac 6. czy robicie sobie plytka czy gleboka lewatywe i jak czesto 7. Czy to prawda ze w ziazku z tym ze scianka pomiedzy odbytem a pochwa jest bardzo cienka penis moze piescic wasz punkt G 8. Co bardziej lubicie - uczucie wypelnienia czy masaz zwieraczy 9. Czy czlonek partnera po wysucieciu nie wslizguje przypadkowo sie do pochwy 10. Czy orgazm jest bardzo inny od pochwowego 11. Czy mozecie miec orgazm bez stymulacji lechtaczki 12. Czy probowalyscie kochac sie waginalnie ale z plugiem analnym w pupie 13. Czy wasz partner preferuje anala czy wszystko mu jedno 14. czy jezeli dobrze sie nawilzycie macie jakiekolwiek otarcia albo pieczenie 15. czy lubicie czuc sperme w odbycie 16. co robibie zeby sperma nie wyplynela wam z pupy potem 17. co najbardziej lubicie w analu 18. czego w nim nie lubicie 19. jak dlugo kochacie sie analnie 20. jakie sa wasze ulubione zabawki erotyczne Pozdrawiam wszystkie wyzwolone kobiety

dzieki za pozdro...ale tak na tak dlugi tekst nie chce mi sie odpisywac ..soryy...ale podpisuje sie pod analem dwoma posladkami...

Gość amni
1- pierwszy raz z ciakawośco 2-od razu mi się spodobało nie po jakimś czasie:) 3-nie przestało mi sie podobać 4-50%:) 5-Sama chciałam spróbować 6-nie robie lewatywy 7-tego to nie wiem musisz zasięgnąć rad fachowca 8-jedno i8 drugie jest niesamowite 9-nam sie do nie przytrafiło 10-napewno zalezy od kobiety u mnie zdecydowanie lepszy,-wieksze doznania 11- tak mogę mieć 12-??? 13- jest mu to obojęne 14-nie nawilżam się 15-nie ma to dla mnie znaczenia 16-nic 17-wszystko jest cudowne 18 - czyt wyżej--- 19-przewaznie krótko, bo bardzo szybko szczytujemy 20- nie używamy zabawek jesteśmy samowystarczalni

Gość amni
dla mnie to mogłoby być 100%, ale nie mozna byc egoistą w życiu;)

Gość amni
Szkoda, że mój mąz nie ma takiego podejścia:)

jesli chodzi o anal to ja z zona mamy taki problem, ze oboje lubimy natomiast rzadko uprawiamy. powod? moja zona nie cierpi lewatywy. a bez lewatywy - wiadomo.

Gość amni
Oj wie i to bardzo dobrze bo sam widzis różnice w doznaniach

Gość amni
frrr ja tam nie robie lewatywy i jest wszystko ładnie, i czysto....wiadomo czasami są "wspadki" ale cóż..

rozumiem cie amni. my tez dajemy rade bez lewatywy, tylko moja zona jest troche.....jak to powiedziec.....zawstydzona kiedy sa wlasnie te wpadki. wydaje mi sie ze to wlasnie jest powodem naszych rzadszych stosunkow analnych. powiedzmy 4/10

hmm ..no ja tez jestem w stanie zrozumiec brak lewatywki bo w malzenstwie czesto uprawiajacym seks trudno zeby se lewatywe ciagle robic...ja robie..bo nie mam seksu codziennie...

Gość ejejejejej
biedne miauczydlo :(

Gość analizator_anaIny
Dlaczego, gdy demonstruję jej z moimi kolegami, że ich pały bez problemów wchodzą w mój obszerny odbyt i nie powoduje to u mnie żadnych doloegliwości zdrowotnych ani bólu, ona nadal nie chce się zgodzić na małą penetrację odbytu:(

amni-----> to masz bardzo słabego kochanka jak nie może Ciebie doprowadzić języczkiem lub poprzez penetrację pochwową do momentu aż się zaczniesz cała telepać...... jednym słowem jak to wyraziłaś trafnie, nadaję się tylko taki do dupy :D

Gość amni
lubelak a w której mojej wypowiedzi przeczytałes że nie umie mnie doprowadzić co orgazmu łechtaczkowego czy dopochowewego???Umie w szelakim spoób, ale mi ten sprawia najwięcej przyjemności

Najwięcej przyjemności sprawia kobiecie pochwowy i łechtaczkowy.....najwięcej jest gigantów.......tylko trzeba umieć do nich kobietę doprowadzić...... Jakbyś miała z nim giganty to nie musiałabyś dawać mu by grzebał w Twoim odbycie :D

Gość amni
lubelak chyba nie wiele wiesz wogóle o orgaźmie.. gigant--:)

Gość amni
Chyba tylko z czasopism i z erotycznych stronek:P

lubelelak, dziwi mnie ze jako facet nie chcialbys anala. Rozumiem ze w ten sposob sie pocieszasz sie ze twoja laska nie chce anala. A moze ona tak pociesza ciebie zebys nie meczyl jej o anala.

Gość amni
lubelak--- wróg numer jeden anala - musiałes być nieźle skrzywdzony.. skor została Ci zadra

Gość ja bardzo lubie w pupke
a czemu facetow to tak podnieca? czy tylko o to chodzi ze jest ciasniej