Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Pilnie oddam malego kotka dachowca- Kraków

Polecane posty

witam mam do oddania kotka dachowca przyblęde jest malutki i slodki. chce sie bawic. Jesli ktos chcialby kotka prosze o szybki kontakt nr gg 7193127

Gość pewnie dziecko ma alergię
:P:P:P

ktoas go wyrzucił dzis nad ranem wiec co mialam zrobic wzielam biedne i mokre malenstwo ale nie dam rady go trzymac w domu bo mam dwa psy ktore nie lubia kotów. nie wypuszcze go na ulice bede musiala oddac go do schroniska jesli nikt sie nie znajdzie :(

Gość pewnie dziecko ma alergię
w takim razie bardzo Cie przepraszam 🌻 wygiągam pochopne wnioski, na swoje usprawiedliwienie dodam, że bardzo lubie kotki, mam juz trzy i nie moge więcej :(

ja taka glupia jestem :( wszystko zbieram z ulicy, po rodzinie... na zime dostane dwie swinki morskie bo siostra ma male mieszkanie i jak przygrzeja kaloryfery to bedzie smierdzialo... no i pewnie za niedlugo sprezentuja mi chomika kuzynki bo ona wyjezdza :( A Mania malutka. nie moge miec kota no poprostu nie moge a serce mi sie kraje bo pracowalam kiedys jako wolontariuszka w schronisku na rybnej i wiem jak to wyglada i jaki syf tam maja szczegolnie ten barak dla kotow jest ciasny i straszny :( moze ktos go wezmie to taki fajny kociak

Gość gapa ze mnie
Śliczna ta Twoja lalunia MaMani, myślałam że to zdjęcia kotka i weszłam :)