Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanie moje

Ja zaręczona tuż przed ślub on już ma obrączke na palcu

Polecane posty

Dzisiaj dowiedziałam się że mój były facet się ohajtał. Co dziwniejsze zawsze w głowie mu były tylko blondynki o nie przeciętnej urodzie, a jego jest przeciętna brunetka. Ale nie o to chodzi .Chodzi mi o to że mnie to zasmuciło i ruszyło tylko dlaczego? Przeciez mam wspaniałego narzeczonego za którego wychodze za mąż.Więc skąd moje zachowanie?

Gość z zazdrości i egoizmu

czemu z zadrości i egozimu? jakbym była sama pewnie bym się popłakała chociaż sama już niewiem przecież on mnie tak wkurzał i wogóle

tym bardziej skąd moje zachowanie skoro niedawno dowiedziałam się że wczsniejszy facet z który byłam się zaręczył i co i powiedizłam że super życze mu szczęścia

Gość Do kochanie
dlatego jest ci smutno, że ożenił się z jakąś dziewczyną, a z tobą nie chciał.Pewnie - wnioskuję-z tobą zerwał, czyli nie chciał chodzic, a z inną "aż" wziął ślub, czyli musi ją bardzo kochac. Poza tym zapewne jesteś blondynką i kiedy z nim byłaś wmawiał ci że lubi tylko blondynki, a tu proszę ślub i to z brunetką:-(

napewno nie jest smutno że nie ze mną bo z facetem taki jak on nie miałabym łatwego życia. Nie on zawsze zwracał uwagę tylko na blondynki i to bardzo ładne.

Gość mammamijka
nie każdy bierze ślub z miłości, spokojnie

Gość Do kochanie
no ale więkoszśc jednak tak.Po prostu facet się musiał zakochac, jest pod jej jakimś tam urokiem (z jakiegoś powodu) i nawet jej ciemne włosy mu nie przeszkadzają. A może po prostu mdłe blondynki już mu się znudziły i teraz brunetki są dla niego arakcyjniejsze...

Gość mammamijka
E tam, może wcale się nie zakochał, tylko podoba mu się jej ciało? A może poleciał na kasę? Może, może, może. Może on sam by nie umiał odpowiedzieć na podstawowe pytanie w tej kwestii: po co brałeś ślub?

Gość mammamijka
Nie dociekaj, bo nie zrozumiesz, chyba że sam ci powie :classic_cool: o ile to będzie prawda

Gość kjgkgk
jejku, a skąd my mamy wiedzieć czemu ci jest smutno? co za bezsensowny topik :/

Gość nokta
a dlaczego miałabys z nim niełatwe zycie?