Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsxx

warto byc dobrym

Polecane posty

Gość luv ya
no nie wiem,ja zawsze pomagam,jesli mam okazje,a mnie samej zawsze wiatro w oczy wieje

Gość Dlaczego piszesz że
niedlugo zginiesz?

nie warto dobry zawsze po dupie dostanie czy to w pracy czy w domu czy w rodzinie Andrzej dlaczego masz zamiar niedlugo zginac??????

wspolczuje Andrzej ale niestety teraz jest bardzo duzo ludzi ktorzy maja nieuleczalna chorobe skad wiesz kiedy bog bedzie cie wzywal do siebie postaraj sie zyc pelnia zycia ile sie da smierc i tak do nas wszystkich przyjdzie kiedy bedzie chciala ty moze wiesz ze bedzie to niedlugo ale ja np. moge dzisiaj zginac lub jutro roznimy sie tylko tym ze ty masz tego swiadomosc a ja nie pare dni temu smierc mnie rowniez minela o \"wlos\"

Gość Dlaczego piszesz że
Kiedyś sobie obiecałam, że jeśli moja sytuacja będzie na tyle beznadziejna, że będę chciała skończyć z sobą - zamiast tego zrobię coś dobrego, może trochę niebezpiecznego, ale w końcu to wszytsko jedno w tej sytuacji. Czasami to nie choroby są nieuleczalne, ale ludzie za szybko się poddają. JA WIERZĘ W CUDA

Gość Dlaczego piszesz że
Rysia Krysia pisze, że to nie od nas zależy, popieram, znam taki przypadek. Młoda kobieta postanowiła się zabić, skoczyła do studni. Nie dość, że się nie zabiła to uszkodziła sobie tak nogę, że została jej amputowana, teraz ma pewnie z 50 lat i męczy się z ta nogą.