Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvfdsvv

wiza amerykańska

Polecane posty

Gość dfvfdsvv

gdzie mogę uzyskać informacje na temat wizy amerykańskiej. podobno na stronie ambasady amerykańskiej można to sprawdzić czy się dostanie...

Gość jasne....
Zeby tam można bylo sprawdzic to by tyle osob sie tam nie wlokło tylko po to zeby uslyszec PSIKRO i wywalic 100$ w błoto :O

Gość smazona cebulka
tak ambasada Dostajesz numer i idziesz na rozmowe, to chyba cos kosztuje,niepamietam , bo dawno sie staralam, ale chyba juz wiesz ze nie jest latwo???

Gość jasne....
Dzwonisz na 0-700 pani cię umawia na konkretny dzien, idziesz do konsula i albo daje ci wize,albo nie...Ja bylam dwa razy i dwa razy dostalam:)

Gość dfvfdsvv
no właśnie nie do konca... a z zaproszeniami to jak jest? na ile wtedy mozna jechac? albo jakas wiza krutkoterminowa

Gość jasne....
Ja też mialam zaproszenie i chcialam jechać na wakacje. Za pierwszym razem jak bylam dostalam tylko na 2 miesiące, konsul sprawdzil wszystko,zaproszenie,zaświadczenie ze się uczę,pytal ile mi lat zostalo nauki. Jak drugi raz bylam, to byl to taki młody konsul, ktory tylko się ze mną posmial,pożartowal,zapytal kiedy konczę studia, nie prosil o żadne zaświadczenia,ani zaproszenia i wbił wizę na 3 lata,bo za tyle konczylam studia,więc jak widzisz nie ma tam reguły,zycze powodzenia :D

Gość jasne....
Wazne by zaproszenie bylo od bliskiej osoby tzn jakiejs rodziny, na pewno o to zapyta,do kogo tam jedziesz,kto to jest dla Ciebie, pyta czy się uczysz,warto miec zaswiadczenie ze szkoly lub ze studiow,albo z pracy.Ale naprawdę nie ma na to reguly, w mniej więcej w tym samym czasie jak ja stawala moja kolezanka,tez studentka,tez chciala na wakacje i nie dostala,wiec naprawde nie wiem...