Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta z malym biustem

Faceci kobiet z malym biustem????????????????/

Polecane posty

Mam takie pytanie czy nie wstydzicie sie kupowac biustonoszy dla swojej kobiety? Czy z tego powodu nie kupilibyscie wogole? Chodzi mi o rozmiar A.

Gość pytajacaozajaca
W ogóle sie pisze matole. Ciesz się, że cię ktokolwiek chciał.

Gość eduardo 000
co za kretyn blokuje komentarze???? dac mu po ryju az spuchnie

sama matol jestes, ci sie pewnie nigdy nie zdazylo zrobic zadnego bledu. Co za kretyni na tym forum, jak widzisz temat dotyczy czegos innego MATOLE

ale chodzi mi o to jak idziecie do sklepu kupic jakas fajna bielizne na prezent, to jak sprzedajaca tam osoba spyta "jaki rozmiar??" to nie jest wam glupio powiedziec ze najmniejszy?

napisałem ci 15:09 to moje zdanie. Tam masz wszystko zawarte w tych paru słowach:). Kiedy kupowałem pierwszy raz bieliznę kobiecie to raczej krępowało mnie to że w sklepie tłum babek oglądających majty no i ja... oglądający damskie majty :P. Nawet przez chwile nie pomyślałbym żeby się wstydzić rozmiaru :D... Za drugim razem już było OK. Zero zahamowań, zero wstydu :P. Najtrudniejszy jest pierwszy raz :D

moim zdaniem nie ma sie czym przejmowac, zaden wstyd!!! Napewno wiele kobiet tak ma, lepiej sie ciesz ze mozesz dostac fajna seksowna bielizne na swoje piersi, ja mam wiele wieksze i mniejszy wybor, moze sama zaczne szyc, hmm

Gość ekskluzywna bielizna w sklepie
samoobslugowym? Sory ale jak facet kupuje kobiecie stanik w supermarkecie to szczerze jej wspolczuje

Chyba mnie zle zrozumieliscie, ja nie mam problemu z kupowaniem biustonoszy dla siebie, tylko pytam jak faceci do tego podchodza, zastanawiam sie czy mojemu byloby wstyd? Nie chce go o to pytac bo pewnie pomysli ze chcialabym zeby mi kupil

Gość swklepy typu
h&m tez sa samoobslugowe...ten od supermarketu chyba w wiosce mieszka

Wstyd, napewno nie, otoz w sklepach z damska bielizna przewaznie za lada stoja panie, i z pewnoscia potrafia okrecic kazdego faceta w kwestii wyboru bielizny dla kobiety,

nie mieszkam w wiosce, a w sklepach h&m itp zawsze chodza babki i sie pytaja czy pomoc itp itd

Gość zboczona starucha
E tam wstydzić! Mój stary to mi kiedyś zrobił numer jak z nim poszłam do sklepu z bielizną (raczej pasmanteria). Już od drzwi trzymał rękę w górze tak jakby trzymał w niej wielkiego melona i podchodząc do ekspedientki mówi, że potrzebujemy o taki właśnie rozmiar biustonosza. Ekspedientka miała ubaw na całego.

a jak jósz sie nie bede fstydzić bióstó to czy moszecie mi pofiecieć czy to fstyt mieć motylki?

Caly czas podkresla ze uwielbia moj biust a jak mu mowie, ze mam maly to sie obraza i mowi ze nieprawda aha pytajacaozajaca podszywac to sie mozesz pod siebie

jeszcze się nie spotkałam w żadnym EKSKLUZYWNYM sklepie z bielizną aby babeczka obsługi narzucała mi swoją pomoc. podchodzi i pyta czy pomóc, więc grzecznie dziękuję i sama wybieram. współczuję przeżyć podczas zakupów.. :o

nie chodzi mi tyle o narzucanie co pomoc w dokonaniu wyboru, mezczyzni rad w stylu, >>> ten staniczek napewno sie spodoba zonie, mam taki sam :P>>>

W dodatku, jak mówię mu, że mam wielkie, wiszące wargi sromowe to on mówi, że widział większe. W ZOO:(

\"Caly czas podkresla ze uwielbia moj biust a jak mu mowie, ze mam maly to sie obraza i mowi ze nieprawda\" skoro tak mówi to skąd to twoje pytanie :) zaakceptuj się bo małe piersiątka naprawdę są seksi :)

ja kupuje tylko na straganach i targach a h&m u mnie to buda na rynku

Gość atteida
Jaki wstyd kobietko toż to piękne śliczności masz na serduszku!!!!! Ja mam D i wierz mi że rozpacz mnie ogarnia jak mi bez stanika wisi wszystko tu i ówdzie jak u krowy za przeproszeniem, ale mam mężczyznę który mnie kocha taką jaką jestem, jeśli i Ty masz takiego to dajże spokój ino chyżo bo piękna jesteś i najpiękniejsza :D

Gość atteida
a mężczyzna Twój nawet nie pomyśli o wstydzie toż to duma i przyjemność dla niego największa :):):):)

to mnie pocieszylyscie :) dziekuje. A Twoj atteida to sie nie dziwie, ze Cie kocha taka jaka jestes, co moze miec Ci do zarzucenia? Zazdroszcze Ci takiego rozmiaru

hohohoh, ja mam takie D, a wczoraj uslyszalam ze mam strasznie nieksztaltne piersi, i co Wy na to?

Kto Ci tak powiedzial?