Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie.. ja

błagam!! pomocy!!

Polecane posty

Gość taka sobie.. ja

otóż poznałam na imprezie świetnego faceta, wtedy byłam troszkę pod wpływem więc po kilku przetańczonych kawałkach zaczęliśmy się całować było naprawdę ekstra!! - mnie się podobało a jemu to chyba jeszcze bardziej, widać że wpadłam mu w oko...potem caly tydzień smsowaliśmy, zadzwonił kilka rzay i okazalo się ze swietnie nam sie ze sobą rozmawia...umowilismy się na spotkanie, wszsytko bylo by dobrze ale wypadlo mi coś nieoczekiwanego i musialam odmowic...zadzwonilam, powiedzialam jak wyglada sprawa- zrozumiel, nie byl zly...umowilismy sie na 2 dnio potem - jednak znow w ostatniej chwili bylam zmuszona zrezygnowac bo zwalili mi sie goscie na glowe... zadzwonilam przeprosilm lecz on byl chlodny i powiedzial ze szkoda ze znow nie wypalilo bo w przyszlym tygodniu tym razem on nie bedzie miec czasu...- zaskoczylo mnie to, zapewnilam ze to sie wiecej nie powtorzy ze teraz jak tylko bedzie miec czas to ja sie dostosuje i bedzie dobrze- a on tylko odpisal ze w porządku... co mam o tym myslec?? czy juz mu przestalo zalezec?? a moze uznal ze ja nie traktuje go powaznie?? co zrobić zeby bylo dobrze? - bardzo mi na nim zalezy.... pomożcie...plis

Gość dzwon do niego
szybko i zaproponuj przeprosinowe spotkanie, idiotko... Boże jak można być takim debilem.....

Gość taka sobie.. ja
okej okej, ale wypraszam sobie obelgi!! kazdy chyba moze byc zagubiony...

Gość taka sobie.. ja
Faith Hope Glory -> wiem o nim wiele bo tak się sklada ze jest sąsiadem mojej przyjaciolki... po prostu nie chcę go stracić, chcialam uzyskac jakies rady co moglabym mu powiedziec zeby nie czul ze go olewam. i wlasciwie co Ty o mnie wiesz zeby nazywac mnie ladacznicą?? - zalosne ale spoko- widze ze to był błąd zeby tu pisac..milego dnia

Gość taka sobie.. ja
ale wlasnie chodzi o to ze ja go nie olalam specjalnie - naprawde musialam odmowic! tak czasem bywa ze cos nadlego wypadnie,, i chodzi o to zeby on wiedzial ze to nie bylo specjalnie i ze chce sie z nim widywać...

Gość taka sobie.. ja
Faith Hope Glory - bujaj się!!

Gość Taka sobie ...ty
:) Nie zwracaj uwagi na frustratów. Napisał, że w porządku. Chyba więc powinnas poczekać na jego propozycję. Jeśli mu zależy, to da przysłowiu szansę ;) Szkoda, że nie zaprosiłaś go, gdy naszli Cię znajomi. Wtedy byłaby to tylko mała zmiana planów .

Gość taka sobie.. ja
Taka sobie ...ty -> dziękuję :) tak naprawdę wystarczylo parę milych slow i juz jest mi lepiej :) mam nadzieję ze będzie dobrze, w końcu był mną tak bardzo zachwycony ze te pierwsze niepowodzenia nie popsuję tego, co moze między nami być..miejmy nadzieję..:)

\"ale wlasnie chodzi o to ze ja go nie olalam specjalnie\" no co Ty? seriioooo? To musiało byc dla niego oczywiste, bo kaxda babka olewajaca faceta specjalnie zaraz go o tym informuje... naprawde jestes az tak mało domyślna?

\"Napisał, że w porządku. Chyba więc powinnas poczekać na jego propozycję. Jeśli mu zależy, to da przysłowiu szansę\" zacytuj mi to przysłowie o szansie? oraz - stosujac sie do zasady, w ktorej olewa sie 2 razy faceta i potem czeka az sie sam odeziwe, czeka Cie bardzo długie i szczesliwe.. staropanienstwo

Gość Taka sobie ...ty
Ja też mam nadzieję. Tylko, jeśli nie zadzwoni przez kilka dni, musisz wymyślić jakiś fortel, by go spotkać przypadkiem ;) Powodzenia.

Gość Taka sobie ...ty
Proszę bardzo, komiczne. Do trzech razy sztuka :)

Gość taka sobie.. ja
komiczne -> czy we wszystkim trzeba od razu widziec jakis podstęp? naprawdę nie moglam wtedy.. Czy to az tak trudne do zrozumienia??

\"komiczne -> czy we wszystkim trzeba od razu widziec jakis podstęp? naprawdę nie moglam wtedy.. Czy to az tak trudne do zrozumienia??\" to, ze sobie wmówisz iz Twoje zachowanie jest normalne nie spowoduje, ze tak będzie... oraz wybacz głupiutka jestes, kazdemu inteligentnemu czlowiekowi wyda sie oczywiste, ze facet pomysli sobie, ze go spławiasz...

Gość Taka sobie ...ty
Komiczne, tylko facetowi z kompleksami, normalnemu nie .

tłumaczcie tak sobie.... 1 % kobiet powie wprost, ze nie chce sie spotkac.. 99% bedzie grało w takie gierki... facet, podrywajacy kobiety, trafia na takie przypadki kilkanascie/dziesiat razy w życiu... gdy trafia na nastepny, wniosek jest oczywisty

Gość taka sobie.. ja
Właśnie.. z resztą to jego ostatni sms " Przecież rozumiem sytuację...Nic się nie stało, w sumie szkoda że Cię dziś nie zobaczębo w przyszłym tygodniu nie dam rady się spotkac- wyjezdzam do wawy, miłego dnia, do usłyszenia :* " więc chyba nie mogę z tego wywnioskowac ze myśli, iż go olałam z premedytacją?

Gość taka sobie.. ja
komiczne -> to nie byly zadne gierki tylko prawda! dlaczego facet mialby od razu zakladac ze w coś pogrywam? - przeciez to bez sensu...

Gość Taka sobie ...ty
Myślę, że będzie dobrze. A komiczne staje się tragiczne :) Pozdrawiam :)

Gość taka sobie.. ja
Czyli, że mam wyjść pierwsza z inicjatywą?? np, zadzwonić dziś do niego?

Gość taka sobie.. ja
Czyli, że mam wyjść pierwsza z inicjatywą?? np, zadzwonić dziś do niego? i być baaaaardzo miłą :) ?

\"komiczne -> to nie byly zadne gierki tylko prawda!\" ja to wiem, Ty to wiesz... on moze tylko sie łudzić, ze nie są... i nie chodzi o podejrzliwość, tylko o to, ze tak postępuje wiekszosc kobiet, kiedy chce splawic faceta

Gość taka sobie.. ja
komiczne -> no więc doszliśmy do meritum...co mam zrobić zeby on tak nie myślał? żeby był pewnien ze zalezy mi na nim, bardzo... najgorsze jest to ze nie bedzie go caly tydzien, wiec od pamiętnej dyskoteki minie miesiąc zanim znow się zobaczymy...:(

Gość Taka sobie ...ty
Pisałam ci , o 15:50 :)

Gość taka sobie.. ja
zadzwonię do Niego dziś wieczorkiem :) no i będę miła, dam mu odczuć ze jest dla mnie wazny...ale teraz caly tydzień będę musiala na niego czekać... mam nadzieje ze się nie zniechęci - ze wciąż bedzie chcial się spotkać...

miesiąc to sporo czasu... ale nic nie jest stracone... po prostu zadzwon do niego, bądź miła i powiedz, ze hccesz sie spotkac i ze naprawde to nie była ściema... no i umow sie po prostu

Gość taka sobie.. ja
Taka sobie ...ty -> no tak.. ależ ja jestem zakręcona przez to wszystko, wariuję przez Niego i już :)