Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek...24

męski problem

Polecane posty

Gość Arlenna
No nie eliminuje jak widać, a w dodatku wszyscy mamy takie samo prawo wyborcze. o losie :P.

Gość myślałeś że taki jesteś
zaganiacz, zmieniałeś laski jak rękawiczki a nawet nie pomyślałeś że któraś zechce wrobic Cię w bachora rany ale ty tępy jesteś, gdybym sypiała z kim popadnie to chociaż zadbałabym o to by nie wpaśc ani niczym się nie zarazic BHP przede wszystkim...

Gość listek w kwiatki
Istnieje jednak duże prawdopodobieństwo, że to jest prowokacja :) W związku z tym, tyko odpowiedź na pytanie ma sens. Dyskutowanie, ocenianie, w takim wypadku sensu nie ma :D

Gość Darek...24
to nie prowokacja, ale listek ma racje - liczy sie tylko odpwoiedź na pytanie. udajecie jakichś świętych, a kto obecnie nie pieprzy sie dla samej przyjemnosci. Czy to że w nią wkładałem, ma mnie zmuszać do jakiejś odpowiedzialności. A że mowilem rózne rzeczy? I co z tego, wazne że nie przysiegalem jej nic przy ołtarzu. Zabezpieczenie? No sorki, ale ja nie lubie w gumce a w obecnej dobie piguł anty to ona chyba nie powinna byc tak glupia zeby nie brac. Nie wiem co sobie myslala, że sie z nią ozenie? Chcę żeby usunęła, to chyba jest najlepsze wyjscie, ale nie wiem jak ją namówić. Idiotka dzwonila do mnie dziś też i chce się spotkać zeby omowić wszystko. Po co?! :O Co omawiać???

Gość listek w kwiatki
Rozczaruję cię więc raz jeszcze. Aborcja, nakłanianie do aborcji w Polsce, jest zabronione. Nie ma w twojej sytuacji znaczenia, czy to słuszne, czy nie. Jeśli urodzenie dziecka nie zagraża zdrowiu czy życiu matki, kobieta nie może usunąć ciąży. Gdybyś się troche interesował tym, co się w Polsce dzieje, wiedziałbyś o tym, choćby na podstawie ostatniej, bardzo glosnej sprawy Alicji Tysiąc.

Gość ale burak nie wierze.......
biedy niewinny misio,a ta wredna małpa tak go wrobiła....w jednym się zgodzę...jeżeli Ona chciałbyby z tobą byc dłużej...no to rzeczywiście idiotka

Gość listek w kwiatki
O kuźwa ale masz stopkę jak ulał do tematu Darka :)

Gość ale burak nie wierze.......
acha...i szkoda,że się nie da zmienic już nazwy topiku...bo wybacz ale męski do ciebie nie pasuje....i to bez złośliwości

Gość juleczka słodka
Ty pierdolnięty jesteś jak cholera... No wybaczcie... Trzeba była mysleć o tym wczesniej... Gdybyś jej nie mówił, że ją kochasz to by do takiej sytuacji nie doszło... A teraz to co?????? Ma własne dzieck zabijać???? wiesz, ze w 4 tygodniu ciązy już bije jego serduszko??? Że już to nie jest tylko embrion, ale żywa istotka, która ma prawo do Życia, Wiesz o tym idioto!!! W życiu bym nie poszła do łóżka z tak jebniętym facetem.

Gość zly jacek JPM
ty skurwysynu jebany zawrociles jej w glowie i potraktowales jak szmate zeby ci tak kutas usechl a aneta zeby cie oplula chamie leszcu

Gość Zly Jacka Przeciwnik
No i chuj ze walil wszystko moim zdaniem no nie problem lepsza dupka swieza dupka jazdaaa a Ty JPM chuja wiesz o zaprawianiu poieram Darka

Gość zly jacek JPM
a ty kim jestes pewnie tak samo wykorzystujesz uczucia innych , bawisz sie nimi naprawde zycze takim jak ty najgorszych rzeczy

Gość JESTEŚ ŚWINIĄ-
Naważyłeś piwa to je teraz wypij. Kochałeś się z nią, ale robiąc to trzeba mieć świadomość ze z tego moze wyjsc dzidziuś. Ale takie czubki jak ty mysla tylko o seksie przyjemnosci a nie o konsekwencjach!!!! WYKASTROWAC CIE TRZEBA!!!!!

Nie Sraj sie on akurat traktuje to moze jak sport a jak sa takie glupie panny to trzeba korzystac i tyle a po zazatym nie zlorzecz bo Cie zlape tam w Tych Kielcach i po pizdzie dostaniesz

Jak się wykaraskać? Przeprosić, powiedzieć, ze z nią nie będziesz, zgodzić się na alimenty i ....... będziesz miał spokój, tylko portfel Ci schudnie...i słusznie :-D

Gość zly jacek JPM
a skad wiesz ze ja jestem z kielc pewnie zlamales moje mpp i teraz mi dialery i wirusy wysylasz chamie z parceli a darka powinno sie wykastrowac bo to jest zero

Gość WYKASTROWAC MASZ RACJE

A no kurwa Strzelalem :D

Gość Darek...24
jak to schudnie portfel? Nie moge nic placić bo nie pracuję. No wiec te finanse mamy rozwiązane, płacić nie bede, ale nie chce miec opinii ojca, taka opinia sie ciagnie a ja przeciez nie umieram jeszcze, chce miec dziewczyny, nie chce zeby slyszaly ze mam jakiegos bachora. Cały dzień zastanawiam się co z tym zrobić. Może rozpowiem że ona byla z tyloma że to na pewno nie jest moje?

Gość puncia puncia
masz racje, zepsuj jej opinię by ratować swoją. Trzymam sztamę!@

Gość Darek...24
jak to zepsuć opinie? jej juz nie mozna zepsuc, bo bedzie miala bachora, wiec jej wszystko bez różnicy, ale ja się jeszcze mogę uratować

Gość listek w kwiatki
Akurat są reklamy w programie dla wykształciuchów :), to ci napiszę. Może bliżej co do Samoobrony i procesu Anety Krawczyk :) No, chlopcze, przespałeś informacje o testach DNA ? :) Zabawny jesteś.

Gość listek w kwiatki
errata : bliżej ci do Samoobrony.

Gość listek w kwiatki
Misia, nie [pisz o rzeczach nierealnych :)

Gość trele mele dudtki
alez oczywiscie ze ludzie sie "pieprza" dla samej przyjemnosci...tutaj chyba nikomu nie chodzi o to ze zle zrobiles bo "chcialo Ci sie" - natura...Facet splodziles dzidzie i etykiete ojca chcesz czy nie chcesz bedziesz nosic przez cale zycie....tak jak inni pisza, wez sie za jakas "lopate" bo inaczej portfel bedzie chudy i chudszy ;-) to ze teraz nie ma forsy nie znaczy ze pozniej nie bedziesz musial placic...albo wyjedz w sina dal, tam tez sa dziewczyny do "pieprzenia" - powodzenia