Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Czy to było bardzo wredne zachowanie?

Polecane posty

Pewien mój kolega był chory przez cały tydzień i wczoraj na gg spytał się mnie jakie było zadanie domowe itd. to wmówiłam mu, że dziś z okazji dnia nauczyciela jest uroczysty dzień i trzeba przyjść na 11 odświętnie ubranym bez podręczników (a dziś był oczywiście normalny dzień) :D No i tak przyszedł :D Najpierw była z niego polewka ale szybko sie wszystko wyjaśniło no i wtedy poł klasy i wychowawczyni stwierdziła że jestem wredna i dostałam kolejną pałe z zachowania :-o Czy oni naprawde nie znają się na żartach, czy co? :D

Gość wszechpolka ale ty to masz pom
ściema... jak można dostać 1 z zachowania? phi... widzę ze już nie możesz wymyślić tematu

Gość typowe dla weszpolaka.........

Gość smazona cebulka
powinni cie na kopach ze szkoly wyniesc sorki ale takie moje zdanie albo rozebrac i w bieliznie po szkole kazac latac a wogole to przyznaje przedmowcy racje- tempa jestes skoro takie retoryczne pytania zadajesz albo se jaja robisz......he.....

Cóż, przeciez nikomu nic się nie stało., więc nie wiem czemu niektórzy traktują to jak jakąś zbrodnie przeciwko ludzkosci :D

Gość A mi się podobało
uśmiałam się

Akurat odświętnie ubranym wniektórych szkołach nalezało dziś być, np u mnnie;) A przez to że robissz innym takie numery to chyba jakieś kompleksy skrywasz. Życzę Ci, żeby ktos Cię kiedys również tak potraktował.

Gość zajebiste
ale sie usmialam hahaha chociaz jakby nie ktos tak zrobil to pewnie najpierw bym sie wkurzyla a potem legla ze smiechu :D

Gość Nałęczowiankę
Mam wątpliwości co do wyrośnięcia. Głupia była - jest - i pozostanie. Masz przynajmniej jednego dobrego kolegę, który pomoże w potrzebie?

moze jak pare razy oberwie po dupie od zycia to nauczy sie ze nie robi sie takich rzeczy, wszystko ma swoj umiar nawet żarty

Gość ariane naprawde przegrałaś
życie??? :D

heh dzieki Makijaja za to optymistyczne stwierdzenie, ale racja zgadzam sie, dlatego żyje tym co jest teraz:)

Ariane---rakietko moja kochana:)---jeszcze nie zmieniłaś stopki?Mam nadzieję,że nie jest aż tak źle?

No wiesz moja droga ...upokorzyłaś go i zrobiłaś z niego idiotę nie wiem czy to takie zabawne że chłopakowi było wstyd ;/?? Czemu bawi cię naśmiewanie się z innych wytłumacz mi to bo ja tego nie jestem wstanie zrozumieć