Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatko

brak snu

Polecane posty

Gość tatko

witam wszystkich mam pytanko i zarazem problem bo moja mała wcale nie spi w ciagu dnia i jest bardzo zdrowa dostała 10 punktów ma dopiero 5 miesiecy ,przeciez takie dziecko powinno sie budzic tylko na jedzenie a ona wcwle wdzie nic .prosze o porade co z nia zrobic zeby spała w dzien

Gość bziczek
kolorowa - pewnie dlatego, ze Zuza ma podobnie :D u moich znajomych córa też prawie w dzień nie sypiała - ewentualnie drzemała jak wróbelek na gałęzi - ale tylko na ramieniu mamy :O żeby nie było wątpliwosci - dziecko było zdrowe, po prostu... taki był typ...

Gość tatko
własnie tak jest spi po 10minut

Gość ŚRODKI JEDNORAZOWEGO UŻYTKU
BO TY KOLOROWA ZA TEPA JESTES

Gość smazona cebulka
rany czy wy sie musicie zawsze obrazac?????? tez mialam ten problem, bardzo wrazliwy byl maly, ale samo mu sie zmienilo, teraz musze go budzic bo by popadl w suchoty, rozumiem cie bo to naprawde problem, nic nie widzisz po za placzacym marudzacym albo wesolym malcem, kocha sie dzidzie, ale przychodzi zmeczenie i monotonia, sprobuj klasc sie razem z nim, smoczek, butla z herbatka, a najlepiej cycek!!!uspokic malucha jak najbardziej sie da, glaskac po glowce po twarzy. Mojemu to czasami pomagalo-CZASAMI ale potem zaczelo sie samo zmieniac zycze wytrwalosci i powodzenia

Gość Ratujcie
5 miesięczne dziecko powinno się budzić tylko na karmienie...ha ha dobre.

Gość kazdo dziecko inaczej
sie zachowuje przeciez :O Moje w nocy w ogole sie nie budzi - je przez sen. A w dzien w ogole nie spi. Ideal:D