Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omgggg

OCEńCIE BłAGAM! POMOCY

Polecane posty

Gość omgggg

ŚN: kromka chleba białego z serem, czerwona cherbata - 150kalorii W szkole: ciastko muszelka, miseczka ryżu z cynemonem - 350kal po szkole: trochę jajecznicy, pół bułki. - 250kal 18: jeden batonik merci. - 50kal. teraz: jabłko. :O:O:O 100kal. to moja niby dieta MŻ, tyle zjadłam a nadal jestem głodna i zaglądam do lodówki, dlaczego ja sobie nie mogę poradzić?:O😭 = 900kalorii ? dobrze obliczyłam? POMóżCIE MI!!!!! :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmm.....
co to za dieta?????

Gość omgggg
MŻ- mniej żryj, nie ma żadnych ustawionych posiłków, poprostu organiczenie kalorii i węglowodanów.... itp. Ale mi nie wychodzi:O

musisz ją zmienić, moja przyjaciółka jest modelką więc wiesz jak ona wygląda, jak chcesz to moge napisać Ci dietę jaką ona stosuje, a ta dieta jest dobra bo opracowana przez dietetyczkę i dlatego nie powinno być problemu z brakiem witamin

sory, zapomniałam, zaraz napisze...

Gość kurvamac
:) ja chcę schudnąć tylko 3 kilo, myślisz, że sie uda?

na śniadanie jogurt naturalny, albo twarożek (jakieś 50g.), owoc - jaki chcesz, kawa (ale lepiej z tego zrezygnuj np. na jakąś herbatkę ziołową) i szklanka wody z rozpuszczoną tabletką multiwitaminy

ja kiedyś próbowałam tej diety, bo razem mieszkamy, ale nie udało mi się bo nie jadłam śniadań. Jeśli chodzi o to czy uda się schudnąć 3 kilo to myslę że tak, bo przy tej diecie naprawdęmało sie je, ale nie wiem czy będzie z tego względu odpowiednia dla wszystkich

w poniedziałki i środy na obiad jakieś 200g. mięsa z rusztu, jakaś surówka np. z samej marchewki, albo z pomidorów z sokiem z cytryny solą i pieprzem i oliwą na deser 50g twarozku 20% tłuszczu na kolacje ryba gotowana albo omlet z 3 jajek, purre z selerów, albo zielona fasolka, jogurt naturalny

wtorek i piatek na obiad 200g. białej ryby np. sola z rusztu, szpinak albo gotowana cukinia z dodatkiem łyżeczki tłuszczu deser - jabłko albo 2 mandarynki kolacja - 2 duże plastry szynki albo 200g. kurczaka, sałata z dodatkiem oliwy, soli ipieprzu, 50 g. twarozka

kurvamac - nie ma sprawy sobota - obiad - wątróbka z rusztu, kalafior gotowany lub grzyby duszone deser - sałatka z owoców lub ananas kolacja - talerz owoców morza z sokiem z cytryny bez żadnych dodatków (ale nie wszyscy to lubią wię w zamian może być ryba) 2 razy taka porcja jak zawykle

czwartek i niedziela - najmniej jedzenia obiado-kolacja - talerz bulionu z jarzyn deser - sałatka z owoców i to wszystko