Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana nastolatka

CZY KTOŚ CZUJE TO SAMO?

Polecane posty

Gość sfrustrowana nastolatka

smutek rozczarowanie bezsilność szczególnie to ostanie. to jest jeden z tych stanów, kiedy nie masz już siły czuć, oddychać, myśleć i marzyć o lepszym jutro. myślisz sobie "nie mam kurwa siły". nie wstanę do szkoły. nie chce mi się gadać z nikim. a przede wszystkim nie mam siły się uśmiechać. jakoś mi mięśnia twarzy cierpną. nie wiem czemu tak, może poprostu jesień czy coś. ale tamtej jesieni miałam siłę żyć. "czy w życiu nie chodzi o to, żeby być z tymi, którzy czują tak samo?" to tylko reklama ale coś w tym jest

Gość weqhehosi
Ja! Ciagle w kólko macieja ogladam ten sam Dziennik Bridget Jones i mysle se-kazdy kiedys znajdzie sobie chlopaka. I potem ide do szkoly i wiem ze to bylo klamstwo. Szkola mnie zabija. Jak ktos chce popsuc sobie humor to musi isc albo do szkoly albo na pogrzeb. Chociaz ten drugi sposob jest mniej skuteczny.

Gość cat.lys
jaaaaaaaaaaa mam identycznie juz rzygam takimi samymi dniami podobnymi do siebie i calym moim otoczeniem tez bleeeeeeee a najbardziej nienawidze jak tos wchodzi w moje zycie z buciorami ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuu az sie zrobilam zla wrrrrrr