Monika017 0 Napisano Październik 12, 2007 Rozowy sluz od 2 dni co to oznacza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Październik 12, 2007 nie wiem.Ja mam taki już trzy miesiące :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnie może być Napisano Październik 12, 2007 Może oznaczać dni płodne, bo podczas takich czasem się pojawia. Może to również być niewiadomego pochodenia krwawienie z macicy. Kiedyś tak miałam przy stosowaniu hormonów, tydzień przed przewidywanym krwawieniem, różowe plamienia. Radzę wizytę u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Październik 12, 2007 Dzisiaj jest 28 dzien cyklu nie biore hormonow..nie wiem co ze mna jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Październik 12, 2007 na niektorych forach jest napisane ze to sa czeste objawy nadchodzacej @ niue wiem co mam myslec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnie może być Napisano Październik 12, 2007 Owszem to może być objaw nadchodzącej @. Spokojnie poczekaj na miesiączke. Organizm to nie maszyna, tu nic nie działa jak w zegarku i nie da się przewidzieć. Skoro nie masz żadnych inny objawów to myslę, że wszystko będzie dobrze. Nie denerwój się. Takie krwawienia czasem się zdażają, u młodych kobiet to z reguły nic niepokojącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnie może być Napisano Październik 12, 2007 oczywiście "denerwuj" dysgrafiaa mnie dopadła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Październik 12, 2007 KIedtys mialam podobnie ale ciemniejszy byl ten sluz..poczekam najwyzej pojde do ginekologa.Dziekuje:);* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba DYSORTOGRAFIA Napisano Październik 12, 2007 bo o DYSGRAFIĘ na klawiaturze to raczej ciężko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach